Nathalie Ronnie Helena

         Feromoner -
För extra attraktion 
Feromoner är ett naturligt doftämne som gör personer av det motsatta könet extra attraherade av dig.
Undersökningar visar att Feromon parfym ger dig upp till 50 procents bättre chans till ett bättre sexliv.
All modern forskning visar att Feromoner fungerar, används på egen risk. Feromoner finns och fungerar för både killar och tjejer.
Fungerar feromon parfym?
Vill du bli attraktivare och få andras uppmärksamhet och lust, så är sexparfym den enkla lösningen. Feromoner är ett naturligt hormon som alla djur och människor utsöndrar och som är till för att väcka lusten hos din tilltänkta partner. Våra produkter med feromoner ger dig ett extra tillskott av detta hormon och ger dig större attraktionskraft.

Sexiga underkläder 
-
snyggt och utmanande
Sexiga och sensuella underkläder, klänningar och andra kläder som är utformade för att se sexiga ut, kan användas för att göra dig sexigare gentemot någon annan, men viktigast av allt, det får dig att känna dig sexig, utmanande och läcker.
 
Om du trivs med vad du har på dig, kommer självförtroendet verkligen att lysa igenom för att få den uppmärksamhet du letar efter. Här hittar du kläder för kvinnor som kan bäras i sovrummet eller en natt ute på stan! De snyggaste klänningarna, porrigaste underkläderna, eggande korsetterna och stayups du kan tänka dig.
 
Beställ dina porriga underkläder idag
Köp nu och överraska din partner med ett par porriga trosor eller sensuella tights. Om du beställer före klockan 16:00 skickar vi din order samma dag.

Bdsm Sexleksaker -
En Fetish för stygga lekar
Bondage och fetish Sexleksaker finns i många olika typer av utföranden, Här finns fetish leksaker både för nybörjare och dom riktigt avancerande användarna. Tillbehör som piskor, handklovar, masker, gag boll, tape & rep mm.  För er som har svårt att välja har vi färdiga boxar.
Bdsm Sexleksaker
Att binda folk är roligt! Så här gör du det för första gången
Kommunikation är nyckeln till all bdsm sexlekar, och det är absolut nödvändigt . Innan någon faktisk smisksex äger rum, prata med din partner om vad du vill, vilken fetish du gillar, vad du vill försöka, vad du är villig att försöka och vad är gränserna. En ja / nej / lista kan hjälpa till. Om du aldrig har bundet någon, eller blivit bunden vet du inte hur du ska reagera eller vad du kommer att känna, även om du tror att du gör det, och det är okej att sakta ner och kolla av ofta. Målet är att ha kul, men för att göra det måste du vara säker, sund och konsensuell och kommunikation är viktig
Om jag säger den här frasen - smisksex - vad kommer i åtanke? Läder, piska, kedjor, höghäftiga stövlar, gags, tunga drag och förmodligen SMÄRTA, eller hur? För de flesta är det bilden av smisksex, alla dessa saker och förmodligen mycket värre. De har inte ens det minsta intresse av att utforska det på grund av hur det har skildrats i filmer, media eller i våra egna fantasier!
GRUNDREGLER
 När man har bondagelekar är det viktigt att ha några grundläggande regler. Vi föreslår alltid att paret sitter i en icke-sexuell situation och diskuterar var gränserna ska gå. Kanske gå igenom en checklista för att se till att ni är båda på samma nivå
- Berätta hur du är villig att knytas (dvs bara armar, inga ben); kanske du vill låtsas att vara bunden initialt för att se om du gillar att vara begränsad
- Diskutera vad du är villig att ha gjort i din försämrade position - det vill säga du kan kyssa mig, röra mig, men snälla låt mig bli fri när vi ska ha sex
- Tala om vilka känslor du absolut hatar eller gör dig obekväma - det vill säga att jag inte gillar is på min klitoris, vill inte ha Sexleksaker som används på mig, vill inte att min penis är bunden med någonting
- Diskutera vad som verkligen skulle göra dig obekväm i allmänhet - tex lämna inte rummet medan jag är bunden.

 Svensk porrfilm – Grottans hemkörda & mjukporr
När det kommer till svensk porrfilm är det inte mycket som kittlar mer än Grottans hemkörda! 100 procent amatörer med 100 procent kåthet och lust som får det att brinna till ordentligt. Filmerna är inspelade runtom i Skåne och chansen finns att du känner igen en och annan av de medverkande...
 
Beställ din porrfilm idag
Sortimentet kommer att utökas efter hand, men kolla gärna igenom utbudet redan nu och köp din favorit. 

Orgasmkulor & knipkulor
Orgasmkulor för välgörande träning
Knipkulor uppfanns för 100 tals år sedan, dessa gjordes för att förbättra sexuell stimulans och för att träna slid musklerna med sk kegel övningar, dessa finns i otaliga varianter, allt för nybörjaren som vill börja träna upp sina muskler efter tex en graviditet till de mer avancerade användarna.

Hur man använder orgasmkulor
1. Använd glidmedel på orgasmkulor för att hjälpa dem att glida in
2. Ta det försiktigt om du inte har gjort det här innan
3. Håll kulorna inuti dig genom att spänna dina benmuskler tillsammans och dina vagina muskler, börja med 15 minuter och försök sedan gå längre.
4. Motionera kulorna genom att gå runt lite, hosta, känns det lättare kan du sitta ner. Orgasmkulor är för alla kvinnor som vill stärka sitt underliv på ett välgörande sätt

vÄLKOMMEN TILL gROTTAN

 Unikt för just Grottan är dess personal och trogna kunder.
Det är alltid någon av oss 3 som välkomnar er till butiken, och inte sällan kommer kunder in "bara" för att säga hej eller hälsa på hundarna.
Detta upplever vi som väldigt possitivt, att vi uppnått mer än att bara vara butiksbiträde i en " porrbutik".
Att kunderna anförtror sig åt oss är otroligt viktigt för att vi överhuvudtaget skall kunna vägleda dem i djungeln av hjälpmedel, leksaker och allt annat vi har att erbjuda mellan himmel och jord.


Grundaren Ronnie arbetar fortfarande och reser som vanligt runt på dom stora mässorna i europa för att hålla oss uppdaterade med det allra senaste. 
( sist han var iväg utsågs han till " Klitorisexpert" genom att vinna en tävling där han av alla 100 tals deltagare var den enda som fick alla rätt  )
Personlig service, låga priser med snabba anonyma leveranser i kombination med diskreta emballage är vi på GROTTAN stolta över.

GROTTAN har varit verksamm i 50 år, och vi ser fram emot ytterligare 50 år utan att växa ur vår kostym.
GROTTAN är exakt sådär perfekt som vi vill ha den.
Liten, ibland lite trång, personlig och fylld till bristningsgränsen  med leksaker och glädje men framförallt kärlek!

Varmt välkomna önskar  " Porrkungen med sina Bönor"


Butiken håller  Öppet:
Vardagar 11-22
Lördag och Söndag 12-18.
Röda dagar , jul, midsommar och aftnar kan det förekomma andra
tider, så ring hit först!