Strap on -
För fräcka lekar
Detta är Sexleksaker för både Henne och Honom, Dessa lekar kan tända dig, oavsett om du gillar kvinnor eller män. Tänder du helt på tjejsex, och tycker du att det är det mest fantastiska i världen när du kan känna en annan kvinnas kropp mot din egen? Då ska du prova någon av dessa, det finns med eller utan vibrator, i alla storlekar , färger och former.
Strap on dildo
Tanken är att en kvinna får henne att känna sig som en cowboy och tränga in i en annan person, Men uppenbarligen kan dessa sexlekar vara lika svårt som penetrerande sex som penis i vagina.
En strap on dildo kan användas av kvinnor för att tränga in i sina pojkvänner (som kallas "pegging") eller av homosexuella kvinnor och män att ha genomträngande sex med sin partner.
Du behöver inte välja strap on dildo som ser ut som en verklig penis. Det finns lesbiska som älskar dildos som inte ser ut som penisar, men som säger som så många andra kvinnor att det är en realistisk penis jag vill ha. Och då finns det en tredje grupp som tycker att de alla ser likadant ut i mörkret, vilket är en synpunkt. Det viktigaste du behöver göra är att ta med din partner på shopping så att ni kan välja en tillsammans. Bäraren väljer färgen, mottagaren väljer storleken. Vi rekommenderar också att du hittar en sexshop som kan ge dig råd om leksaker som är kroppsäkra. Vanligtvis är silikon ett säkert kort. Vi har en välutbildad personal som gärna hjälper till.
Det är väldigt intimt att någon använder en strap on dildo på dig. Det innebär verkligen att lära känna någon, och du måste fråga vad den andra personen tycker om storlek, form och färg.
Det är inte en penis, men använd kondomer ändå. Vi rekommenderar att man använder en kondom på - det blir lättare att rengöra.