Kategori: Fördröjning/ Delay

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt

Fördröjning/ Delay

delay spray

        

                         Delayspray för uthållighet - Ha sex som proffsen

Om du behöver något som omedelbart ökar din sexuella uthållighet, så är en bra spray - Delayspray ett effektivt alternativ av flera olika skäl: Du kan använda den precis innan du ska ha sex. Om du kommer för fort har vi bland annat spray som tex stud 100 för att hjälpa till med detta. Det finns även en del olika krämer med samma effekt.

Hur man använder peniskräm


 
Om du är ute efter långvarigt sex är en delayspray eller fördröjningskräm det perfekta sättet att uppnå intensiv sex ännu längre.

Delayspray för män bedövar försiktigt penis och minskar känsligheten. Denna lilla minskning av känslan gör det möjligt för dig att hålla tillbaka från orgasm längre så att du kan njuta av långvarigt sex, både ensam eller med en älskare.

Om oro för att uppnå orgasm för tidigt under din sexakt du har med din partner, så är svaret en bra spray, vilket hjälper till att lindra ångest kring för tidig utlösning.

Fördröjningsspray och krämer är enkla att använda, och de flesta följer samma metod: Applicera, låt torka, kör! Fördröjningskrämer och sprayer appliceras när du har stånd och sedan väntar du i några minuter för att medlet ska torka.

Stud 100 delayspray, innehåller anestetika som bensokain eller lidokain, medan andra använder naturliga ingredienser och örter för att minska känsligheten.

Att hitta den rätta balansen är viktigt, börja med lite och applicera mer vid behov, du kan inte ta bort den när den har absorberats. Med dessa medel måste du ta lite tid på dig att hitta rätt mängd för just dig.

Vilken spray eller kräm du väljer och hur mycket du ska använda är ett personligt val för dig. Till exempel kan du upptäcka att du föredrar att använda kondomer med fördröjande effekt istället.

Vi är alla olika, och det som fungerar för dig kan vara för mycket för någon annan, och vice versa. Om du behöver lite vägledning, ta en titt på recensionerna av kunder som har använt dem.