Kategori: Klitoriskräm - Sexkräm

Det finns 15 produkter.

Visar 1-15 av 15 objekt

Klitoriskräm - Sexkräm

Klitoriskräm - Sexkräm för känsligare klitoris

               

                                 Klitoriskräm - Sexkräm för större lust

Vi har sexkrämer speciellt framtagna för kvinnor, kräm som gör att vaginan känns tightare, som ger styvare bröstvårtor, för större bröst, klitoris kräm, retande för känsligare klitoris mm. De produkter vi erbjuder hjälper till för ökad lust och välbefinnande. Vi säljer endast väl beprövade produkter. Vi har klitoris kräm och andra hjälpmedel till alla kvinnor.

De flesta krämer som marknadsförs för att öka sexuell glädje för kvinnor innehåller den aktiva ingrediensen l-arginin. Detta är en aminosyra som finns i mejeriprodukter som ökar blodflödet till könsorganet - speciellt klitoris. Eftersom klitoris är en bunt av nervändar, bidrar ökad blodtillförsel ofta till ökad känsla. Vissa krämer för kvinnor innehåller också mentol, som ska hjälpa till med absorbationen av l-arginin. När det gnids på klitoris, ger mentol också en kylande effekt mot huden.

Klitoriskräm för större lust

Dessa orgasm förbättrande krämer finns tillgängliga på Grottan. De kostar vanligen runt en 100 lapp. De aktiva ingredienserna i sådana krämer har ofta använts i andra produkter och i högre doser (l-arginin säljs ofta som kosttillskott, och mentol används ofta i hostmedicin. Inga allvarliga biverkningar har rapporterats från användningen. Ett litet antal kvinnor kan få en brännande känsla från mentolen, men de flesta beskriver det som en intensivare känsla

Vissa kvinnor får stor glädje av dessa krämer, medan andra upplever mindre känslighetshöjande effekt, eller ingen effekt alls. Några använder dem ett par gånger innan de känner någon skillnad. Det finns en mängd andra sätt att öka kvinnlig sexuell njutning, inklusive utökat förspel och användning av massageolja och - eller Sexleksaker under sexleken. Orgasm är bara en del av upplevelsen.