Kategori: Intimvård

Det finns 21 produkter.

Visar 1-17 av 21 objekt

Intimvård

grottan malmö

  

                   Håll dig fräsch

Med våra hårborttagningskrämer och rakartiklar håller du dig fräsch, det man vill uppnå är mjuk, sensuell, hårlös, len hud, utan att rubba den känsliga balansen i underlivet. Vi har även rengöringskrämer för daglig intimhygien och intimrengöring speciellt framtagna för kvinnor. Det finns till och med speciell rengöring för leksaker.

Rengöring för Sexleksaker

Vi rekommenderar dig att alltid hålla god hygien. Sköter du om dina leksaker på rätt sätt så innebär det även att de håller längre. När du har använt en leksak så bör du skölja av den med ljummet vatten. Tvål är inte bra, eftersom det kan skada eller torka ut vissa typer av material. Tänk på att om leksaken inte är vattentät så får inte vatten komma i kontakt med batterihållaren eller kontrollen. Torka av din sexleksak med en trasa som inte luddar.

Vanligt tvål är inte bakteriedödande och därför rekommenderar vi dig att desinficera din leksak också. Det gör du bäst med ett skonsamt medel som är speciellt anpassat för leksaker, det finns billigt hos oss. Ta lite spray på en pappersbit och smörj in din leksak. Torka sedan av och den är ren och fin tills nästa gång. Du bör helst inte förvara din leksak i en plastpåse som inte släpper in luft. Är leksaken inte riktigt torr när du lägger in den i påsen så kan den torka ut. Se gärna våra billiga Sexleksaker och nyheter.