Kategori: G punkten

Det finns 37 produkter.

Visar 1-37 av 37 objekt

G punkten

grottan malmö

      

                      G punktsvibratorer - För de skönaste vibrationerna

Ett område i vaginan är g-punkten, vid g-punkt stimulans sväller den upp och blir känsligare. Med en G-punktsvibrator så kan du med lite skicklighet få uppleva en G-punkts orgasm, vi rekommenderar en något böjd stav för att det underlättar att komma åt G-punkten.

g punktsvibratorer

G punktsvibratorer fördelar och olika användningsområde!

Dessa kurviga vibratorer är utformade för att stimulera den känsligaste delen av vaginan - G-punkten under penetrationen. En G punkts vibrator har vanligtvis en böjd ände och ett ovalt huvud för att säkerställa maximal stimulans för denna känsliga plats.

fördelar:
• G-punktstimulering underlättar för kvinnor att få orgasm
• Finns med många olika hastighetsinställningar och funktioner för intensiv intern massage
• Vissa har även en separat vibrator för klitoris

Ett exempel på en härlig G punktsvibrator är G-Vibe 2

G-Vibe 2 är en unikt utformad vibrator tillverkad av mjukt, flexibelt och kroppssäkert silikon. Produkten är utrustad med tre motorer istället för två som sin föregångare. Två av dem är placerade uppe i toppen och en i skaftet.

Föregångaren var dessutom endast vattentålig medans G-Vibe 2 är 100% vattentät. Ta med dig den in i duschen för en skön stund för dig själv eller tillsammans med din partner.

Njut av sex olika vibrationslägen och skifta enkelt mellan dem via de anatomiskt placerade knapparna vid vibratorns handtag.

Ladda enkelt och smidigt din G-Vibe 2 via en USB-adapter eller USB-porten i din dator. En laddning räcker till hela 4 timmars njutbar användning.

Då denna G punktsvibrator är mycket böjbar och flexibel ger den oändligt många möjligheter att finna stimulans på. Vad sägs exempelvis om klitoris, g-punkt, g-punkt och klitoris, analt och vaginalt, analt och klitoris, pung, penis, bröstvårtor? Se även våra andra billiga Sexleksaker och glöm inte ett bra glidmedel.