Kategori: Fingervibratorer

Fingervibratorer

fittor

                                 

                            Fingervibratorer - Bullets för kittlande lekar

                           

Med en liten vibrator för fingret njuter man maximalt snabbt och enkelt. En sådan tar inte stor plats så den kan man ha med sig överallt när lusten faller på. Med koncentrerade kraftiga vibrationer är en fingervibrator ett lätt sätt att tillfredsställa sig snabbt och enkelt. Vi har ett brett utbud vibratorer för klitoris stimulans och andra Sexleksaker.

fingervibratorer

Bullet vibrator

Dessa är vanligtvis små vibratorer fästa i en texturerad sleeve som kan bäras som en ring eller för att sätta på fingret för att ge dig den bästa möjliga kontrollen över din lek.

fördelar:
• Kan bäras av dig eller din partner för att förbättra förspel eller penetrerande sex
• Tillåt klitoris stimulering på ett mycket enkelt sätt
• Finns i olika former och stilar som erbjuder varierande funktioner från enkel hastighet till de med steglös vibrator

Fingervibratorer

Dessa diskreta vibratorer är små men mäktiga! Deras lilla storlek gör dem idealiska för resan, och deras form är perfekt för direkt och tydlig klitorisstimulering - något som de flesta kvinnor behöver för att få orgasm

Klitoris är dock inte det enda stället de kan användas på. Gör små cirklar runt bröstvårtorna (bådas) med en bullet eller håll den så att den vibrerar svagt mot hans penis eller hans hud mellan testiklarna och anus. Det är lite svårare att sätta en bullet i dig - de är inte riktigt designade för införande. Om du letar efter kvinnliga Sexleksaker som ger inre vaginal stimulering, kan du istället prova en Rabbit

Bullets är bra som enkla förstagångs leksaker, och medan de är fantastiska för ensamlek, är de också underbara att använda för klitoris stimulering under samlag, eftersom de är tillräckligt små för att inte vara i vägen . Om du är en kvinna som har svårt att nå Klimax genom penetration ensam, skulle det kunna hjälpa till med att använda en bullet under sex.