Kategori: Gags & Mun öppnare

Det finns 24 produkter.

Visar 1-17 av 24 objekt

Gags & Mun öppnare

bondage

    

                    Gagball & munöppnare för tysta spännande sexlekar

Gagballs och mun öppnare är vanligt förekommande sexleksaker i bondage lekar. Den som bär en gag tas ifrån sin möjlighet att prata och det kan vara en häftig känsla att vara så utlämnad till sin partner. När man vill att partnern ska vara tyst. Gagballs är en bra leksak för att introduceras i bdsm världen.

gagball

Nybörjarens guide till gagballs och munöppnare

Vad är gagballs och mun öppnare? En gag är en typ av bondage utrustning utformad för att tysta den undergivande partnern under bondage lek. Även om det finns många olika typer av gags, är bollgaggar överlägset mest populära.

Gagballs kommer i flera olika varianter och erbjuder olika nivåer av fasthållning. Det är viktigt att du väljer rätt för dig, eftersom vissa är bra för nybörjare, medan andra passar bäst för avancerade Bondage utövare.


Varför använder folk gagballs?

Att använda gags till dina intima lekar är ett utmärkt sätt att förbättra ert rollspel, öka hierarkiska scenarier och tysta din älskare. Beroende på variant du väljer, påverkas din lek på olika sätt.

Gagballs ökar mental och fysisk upphetsning genom att förbättra din roll som en sub eller slav. Stora, icke-andningsbara gags tvingar hen att andas genom näsan, vilket begränsar syre för en mer intensiv orgasm.

En visuellt stimulerande behandling för alla, förstärker en gagball en masters dominans i ert spelscenario. Vissa gags har ringar för att fästa extra leder och spärrar, vilket ytterligare förbättrar leken. Massor av par använder en gag som en del av förspelet.

Vissa gags är utformade för specialiserat rollspel, som Pony play, men det här är en artistisk stil och de flesta gags kan introduceras till någon lek.

Glöm inte att "säkerhetsord" troligtvis kommer att vara svårt för en del som bär en gag att uttrycka. Använd en annan signal, tex en upphöjd hand.


Hur man väljer gagballs

Nybörjare

Gagballs som är gjorda för nybörjare brukar ha en liten boll, och är enkelt justerbara.

Förstagångs bondage gags är utformade för maximal komfort under användning, och ger stimulering, utan att öppna munnen för mycket.

Gags med ett flexibelt munstycke, andningsbara bondage bollar eller flexibla O-ringar är bra för nybörjare.


Mellangags

Mellan gagballs tenderar att ha en något större boll, vanligtvis tillverkade av mer slitstarka material och har ofta ett spänne.

Dessa bondage gags öppnar munnen lite bredare för att öka bärarens upplevelse, medan slitstarka material, som läder, säkerställer tillförlitlighet vid långvarig användning.

Andra populära mellan gaggar är de med större, andningsbara bollar och raka bitgags.


Avancerade

Poängen med avancerade gagballs är att ge maximal återhållsamhet, vanligtvis genom att öppna munnen så brett som möjligt.

De mest avancerade gaggarna har ett stort munstycke, är gjorda av slitstarka material som läder och metall, och vissa har ett låsbart spänne för ökad tillförlitlighet.

En avancerad gag lämnar din slav helt fasthållen och (sannolikt) tyst.

Spindelgaggar, dildo gags och O-ring gags är också perfekta för avancerade bondage lekar.

Se även våra andra billiga Sexleksaker och våra intressanta nyheter.