Kategori: Hand & Fot bojor

Det finns 56 produkter.

Visar 1-17 av 56 objekt

Hand & Fot bojor

bojor

          

                        Handbojor - För fängslande heta bondage lekar

Vi har ett brett utbud av bojor och bondagerep. Tänder ni på lite styggare lekar? Bdsm lekar är en erotiskt kittlande del av sexlekar där båda kan njuta fullt ut, oavsett om din lekkamrat föredrar att bli bunden eller fängslad så har vi något för alla. Med ett par rejäla bojor begränsar du din partner, vi har både den klassiska modellen och bojor med fluff så det inte skaver.

fotbojor

Att använda bondage Sexleksaker i sovrummet är ett av de enklaste sätten att njuta av en liten kinky lek, och om tanken på bondage slår dig så borde du definitivt ge efter för dessa önskemål. Fortsätt. Vi utmanar dig.

Bondage av något slag är ett riktigt intimt sätt att leka med din partner genom att överlämna fullständig kontroll och eller överge dig själv, och vi är här för att hjälpa till med vår kompletta guide för att välja de perfekta bondage leksakerna. Att ha ett hjälplöst (men villigt) offer är lika roligt som att kämpa mot dina begränsningar. Det handlar om vad ni gillar. Hetsa er, bind varandra och se vad som fungerar. Vi lovar att du kommer att älska det.

Det behöver inte heller involvera smärta. De två går ofta hand i hand, men bondage kan vara så sensuell eller så smärtsam som du vill att den ska vara. Utforskning är allt och det handlar om att upptäcka vad som passar för er.

Men var börjar ni? Vad kan ni använda? Fotbojor? Och hur gör ni det? Vi är här för att svara på alla dessa frågor och mer, så läs vidare ...


Att använda restriktioner i sovrummet är roligt, men det finns några regler som du behöver följa för att säkerställa att alla får den bästa upplevelsen och inte blir skadad. Men följ den här enkla guiden för att vara på den säkra sidan.

Lek med begränsningar


• Diskutera scenen noggrant och samtyck till ett stoppord i förväg
• Stoppa omedelbart om vid stoppord.
• Använd sunt förnuft och sluta om hen verkar visa tecken på obehag eller smärta
• Ha en trubbig sax i närheten för snabb losstagning.

Att leka med fotbojor


• Lämna inte en fasthållen partner obevakad
• Se upp så du inte begränsar andningen
• Sitt inte på känsliga leder, vener eller nerver
• Begränsa inte din partner i samma position under långa perioder

De olika typerna av begränsningar

Det finns en hel uppsjö av fasthållnings artiklar på marknaden, så det är det viktigt att du lär dig vad som finns där ute och bestämmer vad som är bäst för er båda.


Handbojor

En klassiker. Bojor är perfekta för att binda handleder och anklar till varandra. Du kan ha en manschett på händerna, baktill eller mot sängen - valet är ditt! Om du är ny i bondage är hand bojor den perfekta nybörjar leksaken.

Dörrhållare

Öppna en helt ny värld av möjligheter och ta en titt. Dörrstoppshållare kan se lite skrämmande ut, men de är faktiskt oerhört lätta att använda och ger den perfekta bondage känslan till er lek. Haka den enkelt över baksidan av en dörr för lite het ställnings sex.

Spridarstänger - Spreader bars

Förbered dig för att vara fullständigt i nåd av din Dom. Spridarstängerna fästs i dina anklar och är helt justerbara, vilket gör dig hjälplös men redo för njutning. Det finns alla möjliga olika positioner som kan uppnås med hjälp av en spridarstång.

Säng begränsningar

Använd alla har fyra hörnen av sängen, som är perfekta för att fästa i.

Rep

Sexlekar med bondagerep. Detta gör att du kan vara lite mer kreativ i dina avsikter, kanske låta dig experimentera mera. Det ser ut och känns fantastiskt.

Se även våra andra billiga Sexleksaker och nyheter. Fotbojor.