Kategori: Masker & Ögonbindlar

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Masker & Ögonbindlar

mask

          

                            Bondage mask & ögonbindel för härliga lekar

En sexig bondage mask och ögonbindel för ett mer spännande sexliv. Nybörjar bdsm med masker och eller ögonbindlar kan ge er nya visioner om det lite förbjudna. Vi har alla bondage tillbehör för er som vill exprimentera med lite förbjudna lekar, masker, ögonbindel, bondagerep mm, förspelet blir lite intensivare, lite mer erotiskt och spännande, lite hetare lekar utöver det vanliga för både Henne och Honom med våra ögonbindel, masker och andra bdsm leksaker i kategorin bondage.

Nybörjar bdsm med masker och ögonbindlar kan vara riktigt upphetsande!

Bondage behöver inte vara skrämmande och fullt av smärta, men kan också vara mycket roligt! Så länge som båda parter litar på varandra, känner att de vill utforska möjligheterna till bdsm och är villiga att berätta för den andra när de blir obehagligt, himlen är gränsen för hur sensuell upplevelsen kan bli!

Många har frågat oss om bondage och efter att vi har förklarat det för dem och de har provat några saker, har de sagt till oss, det var så spännande.

Jag visste inte att det kunde vara så upphetsande att vara bunden! Det är vad vi älskar att höra! Vi älskar att höra att våra råd har gjort skillnad för någon. Vi tycker om att få veta att ett par har provat något kanske lite utanför sina preferenser, och att det har fört dem närmare varandra som ett par!

Bondage gör det, för ett par närmare varandra eftersom det avslöjar de sårbarheter som vi alla har.
Om en kvinna får en liten spanking ikväll och njuter av det, eller en man får sitt livs avsugning medan han är bunden vid en stol så må det va hänt.

Med en bondage mask eller ögonbindlar kan mycket spännande hända!