Kategori: Dubbeldildos

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Dubbeldildos

dubbel

                 

                                       Dubbeldildo - För dubbel glädje

Med en dubbeldildo kan man njuta två eller ensam, använd dubbel dildos i en het lek med dig själv eller en partner, ensam så du kan penetrera dig både vaginalt och analt samtidigt eller med din partner för dubbel njutning. Vi har ett brett utbud av dubbeldildos i olika material, färger och storlekar.

dubbeldildo

Dubbeldildon är den perfekta sexleksaken både om man är ensam eller har en sexkompis. Njut ensam med dubbel penetration eller hjälp din vän, det är lika upphetsande för båda.

Vill du ha en dildo, men inte snuva din partner på det roliga? Köp en dubbel dildo för dubbelt så mycket nöje, använd den ensam eller med en partner.

Dubbeldildo

Dubbeldildos finns i många olika längder, färger, texturer och former och var en gång de mystiska Sexleksaker som bara kunde ses i finalen i någon lesbisk porrfilm. Men eftersom dessa otroliga produkter har gjorts allmänt tillgängliga, upptäcker allt fler människor hur stimulerande de är

Om du alltid har velat njuta av dubbel penetration eller du älskar idén om att dela dildo med en partner, så kommer dubbeldildos att ge dig enorm spänning, och mycket mycket mer

Vad är dubbeldildos?

Ja det är precis vad det låter som, en dildo i varje ände - dubbeldildos, antingen för att leka själv med dubbel penetration, eller med en partner

Medan storlek är absolut en faktor när du köper dubbeldildos, har du också valet av olika färger och texturer.

En av de bästa sakerna med att använda Sexleksaker är att bli kreativ med dem, så var inte rädd för att experimentera med dubbeldildos. Byt positioner och så vidare. Ett extra tips, om du byter ände under leken, ge dildon en snabb rengöring och applicera glidmedel efter behov.

Ja, du kan använda dubbeldildos på dig själv

Slutligen, för att skingra en gammal myt, ja, du kan använda dubbeldildos själv. Detta ger också några fördelar. De främsta är att eftersom de är större än enkla dildos, är de lättare att hålla och på grund av detta finns mindre chans att få kramp i handen.

Se gärna våra övriga Sexleksaker.