Kategori: Sprutande dongar

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Sprutande dongar

grottan malmö

              

                               Sprutdong för kladdigt sköna sexlekar

Med en realistisk sprutande dildo kan du bli skönt nersprutad överallt, efter att du blivit uppfylld av en riktigt naturtrogen dildo leksak, vi har ett brett utbud av dildos i alla storlekar, färger och former, med eller utan vibrator. Sprutande dildos kan vara riktigt upphetsande sexleksaker.

Er perfekta kompis för kladdiga lekar, en sprutdildo för upphetsande stunder och extra häftiga sexlekar. Realistiska dildos utöver det vanliga för dig som vill få ett riktigt skönt sprut

sprutdildo

Sprutdildo

Om det exakta orgasmmomentet är en del av din fetish, behöver du inte hitta sista minuten-sexpartners längre. Tack vare teknikens under har tillverkarna utrustat vissa dildos med ejakulerande egenskaper för att din leksak kan spruta precis som den riktiga saken. Dessa unika Sexleksaker gör att du kan bli penetrerad så länge du vill - och avsluta med ett explosivt sprut

Jämfört med andra leksaker, sprutar eller ejakulerande, är dildos ganska sällsynta. Det finns väldigt få tillverkare som skapat sprutande dildos. Som ett resultat av detta krävs att du väljer en dildo med försiktighet. du vill verkligen se till att du får en dildo som har blivit väldesignad och som skapar nöje - inte frustration.

Hålla dessa saker i åtanke, titta igenom urvalet av dildos för att hitta den som bäst fungerar för vad du vill ha den till. Du kanske måste experimentera med ett par olika märken för att hitta vad du verkligen vill ha. Det är ok, det är en del av äventyret.

Den perfekta ställningen

Innan du avfärdar en leksak eller teknik - det kan fungera bättre i vissa positioner, men inte andra. Du har antagligen varit tvungen att experimentera med en position och kuddar för att passa precis med din partner, och detsamma är sant när du upptäcker hur man använder en dildo för maximal ensamlek, kan du stöta på några hinder när det gäller att använda dildos. Du borde dock inte låta detta stoppa dig från att hitta vad som fungerar för dig. Det är samma filosofi du borde ha när du väljer sexpositioner.

1. Ligga ner - Många människor onanerar naturligtvis på ryggen. Försök dra dina knän upp mot bröstet för att variera vinkeln och ge mer g-punkts stimulering. Du kan också lägga en kudde under dina höfter eller rumpan för lättare åtkomst.

2. På magen - Alternativt kan du ligga nedåt. Om du har längre armar, kan du nå över din baksida för att stöta dildon, eller du kan nå under dig om det fungerar bättre. Överväg att placera en kudde för stöd under dina höfter för att höja din rumpa i luften för en bättre vinkel.

3. Sidoläget - Ligg på sidan med dina ben som pressas ihop kan göra åtkomsten bättre. Det kan också vara lättare än att onanera när du ligger på sidan. Du kan hålla dina ben raka eller ha böjda knän.

4. Sittande - Du kan sätta fötterna mot en vägg eller ett bord framför dig för att få obegränsad tillgång till din dildo. Denna position fungerar också bra om du njuter av titta på dig själv i en spegel.

5. Rida dildon - Sugkopps dildos erbjuder många alternativ. Du kan fästa den på din duschvägg för stimulering utan att använda händerna, eller fästa den på soffbordet och rida den. Detta ger dig också en hand eller två fri för klitoris stimulering.