Kategori: Vaginapumpar

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Vaginapumpar

fittpump

                                       Vaginapumpar för härliga orgasmer

Användning av Sexleksaker som en vaginapump kan förbättra sexleken för par genom vaginalt penetrerande samlag för både kvinnan och hennes sexpartner. Det betyder att du kanske använder parleksaker i sovrummet, men den här leksaken används till förspel. Möjligheterna är oändliga.
Pumpningens konst innebär en stark sugning av det önskade området för att främja utvidgningen och ökat blodflöde. Detta uppnås med en sugcylinder och handpump, som finns i olika utförande.

Vaginapumpar - Hur används dom?


Innan du använder vaginapumpar rekommenderas att du talar med din läkare och din gynekolog för att avgöra om du har några känslighetsproblem. Speciellt om du lider av ett tillstånd som sekundär anorgasmi måste alla medicinska tillstånd som påverkar din libido och dina sexuella lekar uteslutas innan du kan använda denna typ av sexleksak. Felaktig användning av en vaginal eller klitorispump kan orsaka skada.

Speciellt om du upplever någon form av återkommande smärta, är det viktigt att du först talar med din läkare. Veckningen av den vaginala vävnaden ökar känsligheten och kan leda till att du känner smärtan på ett mer uttalat sätt. Ta inte chansen, sök läkare om du har någon form av smärta och obehag under sexuell aktivitet innan du vänder dig av en klitorisk eller vaginal pump.
Du måste du trimma eller raka. Förekomsten av hår kan orsaka störningar i pumpens förmåga att bilda ett sug och för de mest idealiska situationerna måste du kunna hitta den bästa sugkraften. Ett tjockt vattenbaserat glidmedel, eller användningen av tjock vaselin, kommer att säkerställa att du kan få bästa möjliga sugeffekt. Några av sugkopparna är gjorda av ett silikonmaterial, om ditt valda glidmedel som du normalt använder är av silikon, kanske du inte kan använda silikon glidmedlet på den här. Silikon glidmedel anses generellt vara ett mycket smidigt glidmedel och är perfekt för analsex och sexleksaker, men kan inte användas med leksaker av silikon. På så sätt rekommenderar vi fortfarande användningen av ett tjockt vattenbaserat glidmedel, eftersom det ger dig den bästa möjligheten att skapa en god och solid sugning.

Till att börja med är det viktigt att sitta i en bra bekväm position. Du behöver inte nödvändigtvis göra det på en säng, du kan positionera dig själv för att sitta bredvid en spegel på golvet för att hjälpa dig att komma in i rätt läge med hjälp av spegelbilden. Att uppnå det optimala suget kan vara lite utmanande först och att hitta rätt sugkopp är av avgörande betydelse. koppar som är för små täcker inte hela området och de önskade resultaten uteblir. Koppar som är för stora kan nå ditt anus och suga på den känsliga huden runt anuset, vilket kan orsaka obehag. Generellt bör koppen placeras över vaginan. Se våra nyheter.