Kategori: Parvibratorer

Det finns 26 produkter.

Visar 1-26 av 26 objekt

Parvibratorer

parvibratorer

          

                           Parvibrator - För härligare gemensam njutning

Vi har många parvibratorer att välja på i vår webshop som tex We-vibe man kan ha underbara stunder med, antingen på egen hand eller med en partner. Små Sexleksaker med vibratorer är mycket populära bland både tjejer och killar. Dessa finns i en mängd olika former och färger och dem mest populära hittar du hos oss - We-vibe parvibratorer. Vi har ett stort utbud av både stora och små parvibratorer och andra leksaker som är perfekta för tex klitoris stimulans! Vibratorer som We vibe är den mest kända, den ger skön gemensam njutning.

Vad ska jag köpa?

we vibe

Parvibrator - För gemensam njutning

Det första du behöver tänka på är hur du vill använda din parvibrator. Vill du använda det primärt på egen hand? Vill du ha något som en partner lätt kan använda på dig? Eller något ni kan använda tillsammans som tex parvibratorer? Då är We vibe ett perfekt alternativ. I allmänhet rekommenderar vi att nybörjare till vibratorvärlden prioriterar Sexleksaker avsedda för enskild användning. Det är lättast att ta reda på vad du gillar på egen hand först innan du börjar utforska med en parvibrator.

Nästa kriterier är att få en känsla för den typ av känsla som känns bäst för din kropp. Det enklaste (och mest roliga) sättet att göra detta på är med onani! Om du inte har en vanlig masturbator, försök att få en känsla av vad du gillar genom att röra dig själv. Gillar du att fokusera på din klitoris? Gillar du att ha några fingrar inuti dig själv? Gillar du G-punkts stimulering? Det finns inga "rätt" eller "fel" här.

Låt dig inte luras av alla de fallos formade vibratorer där ute - bara 30 procent av kvinnorna kan få orgasm genom penetration ensam. Om du gillar känslan av penetration, titta då på g-punkts vibratorer som är anpassade för g-punks stimulation. Sjuttio procent av kvinnorna kräver direkt klitoris stimulering för att nå orgasm, så oddsen är troliga att du vill ha en vibrator som fokuserar på klitoris stimulering.

Därifrån kan du försöka få en känsla av huruvida du föredrar direkt eller indirekt klitoris stimulering (igen är onani nyckeln här). Om du gillar att röra på toppen av din klitoris, är det ganska bra att ha någon vibrator som är anpassad för det. We-vibe parvibratorer finns här.

Köpa

Alla order skickas samma dag, eller senast dagen efter du lagt din order.

Skrymmande eller lite dyrare paket skickas med Schenker, då är ditt paket försäkrat, räkna med en frakttid på 2-5 dagar.

Lite mindre paket skickas med posten och då har du din vara oftast dagen efter, om du lägger din order innan kl 16.00.

Grottan har funnits i över 50 år, så vi har varit med ett tag, vi har en välutbildad personal som mer än gärna svarar på alla frågor, hos oss är ingen fråga för konstig och vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och belåten. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr, säker betalning genom Klarna och Paypal, därför kan du alltid lita på att dina betalningsuppgifter är säkra.

När du köper dina leksaker hos oss kan du vara helt trygg och lita på vår erfarenhet. För närvarande så är vi världens äldsta porrbutik, och vi tänker bara bli större och bättre.