Kategori: Fleshlight & fittor & dockor

Det finns 94 produkter.

Visar 1-17 av 94 objekt

Fleshlight & fittor & dockor

För en skön stund

De mest populära leksakerna för killar är utan tvekan lösfittor På Grottan Malmö hittar du en mängd vaginor som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en lösfitta med vibrator och kombinera gärna med våra kittlande glidmedel. Om du gillar en liten lösfitta kommer du att älska Grottans sexdockor i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande Sexleksaker.

Vibrerande lösfittor

Upplev nya nivåer av glädje med en vibrerande lösfitta, vibrationerna ger dig en otrolig upplevelse. Med en känsla som du inte kan få från penetrerande sex kan en vibrerande sexleksak vara den spänning du har väntat på. Dessa finns i ett brett utbud på Grottan, så oavsett vad du tycker om, kommer du inte att ångra dig.

Realistiska lösvaginor

Designade för att vara så nära verkligheten som möjligt, realistiska vaginor är ofta gjorda av silikon eller ultra realistic UR3 material (ett material som är speciellt gjort för att kännas realistiskt). På samma sätt som en masturbatorhylsa i form och storlek, är dessa leksaker också kända som Pocket Pussys. För en mer intim upplevelse är öppningarna detaljerade med klitoris, labia och ett tätt ingångshål. Vissa modeller innehåller även pubishår för ett ojämförligt realistiskt utseende. Förvänta dig en otrolig stimulans från det inre texturerade loppet i dessa kompakta och attraktiva leksaker. Se gärna på våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.