Kategori: Bondage & Bdsm

Det finns 149 produkter.

Visar 1-149 av 149 objekt

Bondage & Bdsm

grottan malmö

            

                              Bdsm Sexleksaker för båda - Lite härligare

Har du någonsin velat berätta för din man vad han kan och inte kan göra i ett sexuellt sammanhang? Har du någonsin velat utöva kontroll? Det här är det enklaste sättet att göra det på, allt samtidigt som dominatrisen visar sig i dig!

Låt honom veta att han måste lyssna på dina regler, det kommer att bli konsekvenser om han inte gör det! Om du har fantasier om det här har du önskat muntlig bondage, en mycket rolig och sexig form av lätt bondage! Du kan även spela olika roller.

Vill du få honom att titta på dig när du leker med din nya leksak? Be han att sitta i en stol vid kanten av din säng. Sitt nära kanten och öppna dig framför honom, då blir där fart i karlen! Han får bara titta! Han kan inte röra dig ELLER sig själv och om han gör det är lekstunden över.

Var beredd på att han misslyckas (jag menar, kom igen, vilken man kan motstå att nå ut och röra?). När han misslyckas måste det få konsekvenser, följ upp med eventuella straff du lovat. Snälla lekar kräver fortfarande någon form av straff!

Efter en stund, gå tillbaka och försök igen. Pausen i sexleken kommer att få er att villja ha mer och kommer bara att öka lusten. Om din stygga pojke lyckas följa anvisningar kan du belöna honom genom att gå vidare.

Bdsm Sexleksaker för båda

begränsningar

Åh damer! Jag är säker på att de flesta av er stygga tjejer har läst allt om detta och Mr Greys "Röda rum"! Låt oss berätta för dig att verkligheten är bättre än fiktion!

Har du någonsin blivit bunden? Om svaret är "Ja", vet du exakt vad jag pratar om! Om svaret är "nej" föreslår jag att du går in i din pojkvän eller mans garderob och tar lite slipsar och lägger dem på sängen eftersom det inte får gå en dag utan att prova det här!

Detta den mest befriande och sexiga formen av bdsm. Frigörande i den meningen att du kan ge upp kontrollen och bara bli omhändertagen utan att oroa dig för någonting.

Se till att rep eller handbojor inte sitter för snävt och är gjorda av säkra material som inte dras åt om du kämpar emot. Det betyder att silkes scarves är ute av bilden oavsett hur sexig tanken kan vara. Du vill inte ha något som kan skada dig och få dig att tappa lusten.

Om bara dina händer är bundna eller dina ben är fasthållna, inte att kunna röra din partner eftersom han gör saker på kropp, är den mest mentalt och fysiskt intensiva känslan du kan få känna. Vi rekommenderar starkt att prova detta ett par gånger, kanske redan i natt?

Så där har du det. Lättare smisklek är en sexig och rolig lek för sexkompisar att utforska. Men det är inte för alla. Innan du introducerar någon form av bondagesex borde du alltid ha ett öppet och ärligt samtal med din partner.

Oavsett om du bara vill ha en rolig och äventyrlig natt med din andra hälft, eller möjligen för att permanent definiera dina sexuella roller i sovrummet, är lätt smisklek något som alla villiga par borde uppleva och utforska en gång åtminstone. Det har inte bara potential att ta er närmare varandra, men det öppnar för förtroende mot er båda och ni lär känna varandra på ett annat sätt.

Njut av att utforska och lära dina gränser och dina partners. Så tills nästa gång alla stygga tjejer, kom ihåg att lossa din man från sängen innan du somnar och kom ihåg att ha kul!

Sexleksaker - Bdsm Grottan Malmö.