Kategori: Strap-on

Det finns 22 produkter.

Visar 1-22 av 22 objekt

Strap-on

lesbisk

            

                                 Strap on för tjejer - För härligare tjejsex

En guide till härlig tjejsex

De säger att det är en mans värld men vi håller inte med. Istället tror vi att du borde dominera i sovrummet med en härlig strap-on. Oavsett om du är med en man eller kvinna är det inget som hindrar dig från att leverera en seriös häftig sexlek utöver det vanliga. Med flera hastigheter vibrationer och en mängd storlekar och former att välja på så finns det inga ursäkter längre, vi har allt för alla smaker, gå in i en helt ny värld av rolig het sex.
Uppmuntra dig själv att gå utanför könsgränserna, förtroende och intimitet är nyckelordet. Det är dags att starta ditt nya sexliv!

Pegging

Din nya roll, "pegging" beskriver kvinnan som penetrerar mannen eller kvinnan. Ge hen stimulering som aldrig förut, du kommer att upptäcka hur spännande det känns att vara i full kontroll om du gillar kinky lekar.

Om du aldrig har försökt innan, oroa dig inte! Följ dessa enkla riktlinjer och du kommer att bli ett penetrations proffs. Det viktigaste är glidmedel, anus är inte naturligt smort så var generös med det! Kom ihåg att leksaker i silikon ska endast användas med vattenbaserat glid. Vi rekomenderar att du använder dina fingrar, analpärlor eller en smal analplugg för att värma upp. När du är redo att använda dina nya strap-ons, var försiktig! Det är frestande i stundens hetta att köra på för fullt men börja långsamt och ge hen tid att anpassa sig till känslan.

Strap on för tjejer

I ett lesbiskt förhållande är du ofta begränsad till att använda fingrarna eller tungan för stimulering. Fast sexleksaker som strap-ons för tjejer är roliga kan de vara distraherande när du pillar på leksakens knappar. Dina händer fokuserar på leksaken istället för att utforska din partners kropp. Strap-ons öppnar dörrarna till explosiva g-punkts orgasmer, men även för skön prostata stimulans. Du kan ha sex på ett helt nytt sätt och med händerna fria till annat. Det ger möjlighet till nya spännande lekar, blir mer intimt, roligare och obegränsat - ren dildo glädje.

Se våra nyheter!