Kategori: vibrerande ägg

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

vibrerande ägg

geishakulor

                  

                             Vibrerande ägg - För riktig njutningsfull sex

Vibrerande ägg Köpguide

Älska ägg, äggvibratorer - oavsett vilket namn som ges till dessa pittoreska och härliga vibbar, levererar de fortfarande orgasmiskt nöje till din lilla söta. Oavsett för klitoris stimulans, vaginal penetration eller anal lekar, kan du använda äggvibratorn för en mängd olika spännande lekar.
Varför är äggvibbar en het kvinnlig sexleksak?

Diskreta i storlek och ljud gör äggvibbar till de perfekta leksakerna för daglig användning eller som resekamrat medan du är på semester, affärsresor och andra utflykter hemifrån. Om du letar efter förspels Sexleksaker eller ett snabbt orgasmiskt äventyr, är äggvibbar utformade för att rikta sig mot din klitoris. Vissa äggvibratorer kan dock användas för intern stimulering.

Varför kallas de för äggvibratorer?

Äggvibratorer fick sitt namn på grund av formen och storleken på vibratorkomponenten som ingår i dessa Sexleksaker. Som ett ägg har dessa kvinnliga leksaker en liten, rundad form; för några av dessa äggvibratorer har de vibbar som liknar formen av kulvibratorer, men de är mycket mindre än din standard vibrator.

5 sätt att använda ditt vibrerande ägg för förbättrad njutning

För att få mer glädje från din äggvibrator har vi tagit fram fem spännande sätt för dig som du kan få med den nya leksaken i din samling. Prova dessa tips och tricks för bättre sexuell tillfredsställelse.

1. Använd vibrerande ägg på din man. Även om äggvibratorerna är utformade för kvinnor, betyder det inte att män inte kan njuta av spänningen i dessa mini-vibbar! Skaka din mans kukhuvud eller kittla hans analöppning med vibrationerna.

2. Använd stimulerande gel. Eftersom vibrerande ägg ofta används för att reta och glädja dina yttre delar kan du förbättra känslan genom att använda en stimulerande gel som är utformad för att göra dina erogena zoner extra känsliga. Om du vill uppleva mer fuktig klitoris stimulans eller vill göra din klitoris mer känslig för beröringen, om du har problem med klitorisstimulering, prova med gel. Använd den med din äggvibrator, så kommer att känna de starka och djupa vibratorerna ännu mer efter att du applicerat en stimulerande gel till dina känsliga ställe.

3. Använd två vibbar samtidigt. Om din äggvibrator inte har ett andra ägg eller inte är en dubbelstimulator kan du improvisera och använda ditt vibrerande äggmed en annan vibrerande sexleksak för en dubbelt så trevlig upplevelse. Här är ett annat sätt att använda en vibrator med en annan leksak: Du kan para en krökt dildo och använda vibrator ägg för klitorisstimulering medan dildon trycker och masserar din G punkt, vilket skapar heta känslor och orgasmer som mjukar upp kroppen. Genom att stimulera båda dessa erotiska områden kan du också uppleva en blandad orgasm.

4. Våga prova offentligt. Vissa äggvibratorer har trådlösa fjärrkontroller och kan aktiveras från flera meter bort. Det betyder att du kan ta din äggvibrator med dig medan du kör ärenden eller du är ute på middag med din partner. Om du vill få mer gnista tillbaka i ditt kärleksliv kan dessa trådlösa fjärrstyrda äggvibbar hjälpa dig att förbättra ditt sexliv med din partner. När du gör någonting djärvt, gillar att njuta av ohämmade spännande lekar så blir livet så mycket mer spännande.

5. Vattentät sexleksak? Njut av erotiska bad lekar och äventyr! Om din äggvibrator är vattentät kan du ta den med dig till duschen eller badet för att skapa din egen sexiga lek. Poolen eller badtunnan är också bra ställen att njuta på utanför ditt sovrum. Vissa vibbar är inte vattentäta, så kolla leksakens paket innan du provar.

Titta på våra andra Sexleksaker för tjejer och alla spännande nyheter.