Kategori: Erektionsringar

Det finns 71 produkter.

Visar 1-71 av 71 objekt

Erektionsringar

grottan malmö

               

                                      Penisring för ett hårdare stånd

Sexleksaker som penisringar, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet stannar kvar i penis. En ring träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. Kukringar med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En ring gör det enkelt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Vi har kukringar med eller utan vibrator för skönare sex.

grottan malmö

Vad är en penisring & Hur fungerar det?
 
Här kommer vetenskapen ...

När du blir väldigt exalterad ökar blodflödet till din manlighet dramatiskt. Detta säkerställer att den är stor och stark nog att utföra de mest glädjande uppgifterna. Syftet med en kukringar är att fånga detta blod inuti penis och skapa det som ofta kallas en "super erektion".

Kroppen är väldigt bra för att pumpa blod in, men inte så bra att pumpa aktivt ut. Det betyder att ha på sig en kukring kommer att begränsa blodflödet, men inte nödvändigtvis påverka blodet som pumpas in. Det är därför möjligt för kuken att bli mer erigerad och större än någonsin tidigare. Dessutom, när blodflödet till penis börjar minska, kommer du att förbli stor. Att bära en penisring kommer därför att försena utlösningen. Trycket ökar också känsligheten och orgasmen.

Du kan verkligen inte argumentera med denna vetskapen!

Nyheter.