Kategori: Sexdockor

Det finns 42 produkter.

Visar 1-42 av 42 objekt

Sexdockor

sexdockor

                  

                                      Sexdockor - För uppblåsbart nöje

Vi har vi ett stort utbud av dockor som passar alla. En sexdocka kan vara en rolig leksak i sexlivet oavsett om man är ensam eller har en partner. Med fördel ställer dockor alltid upp när du känner för sex, och ställer upp på allt, samt är lätta att förvara och ta fram när du vill. En docka är inte bara en onanileksak, utan kan även användas som en tredje part i sängen, det är bara fantasin som sätter gränserna.

sexdockor

Sexdockor

Lyxiga sexdockor på hög nivå är verkligen det bästa pengar kan köpa. Dockorna är handgjorda med noggrannhet för att se till att de finaste detaljerna är exakta. Detta resulterar i en mer realistisk docka med bröst och vagina som är extremt realistiska. Även de mindre detaljerna, som ögonfransar och de inre vaginala väggarna, är mycket realistiska, om inte bättre än den riktiga varan

Dessutom är sexdockor vanligtvis gjorda av högkvalitativ medicinsk makro-molekyl silikon. Förutom att vara högkvalitativ silikon, är materialet sedan platina härdat.

Utöver det handgjorda materialet, kommer dockans skelett i denna prisklass att vara mycket robust. Fogarna kommer att vara starka och långvariga, vilket gör att dockor kan hålla positioner och tom stå på egen hand. Ett problem med billigare dockor är att deras leder kommer att lossna över tid, och med långvarig användning blir en docka slapp i lederna. Högkvalitets sexdockor kommer att behålla sin styvhet mycket längre.

Glöm inte ett bra glidmedel.