Kategori: vibrator

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

vibrator

fitta

             

                                      Lösvaginor - För underbara onanistunder

Här hittar du dina lösfittor! Vi har lösvaginor både med eller utan vibrator. Du kan också få en masturbator utformad som anal eller mun. Fleshlight är den är den mest säljande lösfittan i världen. Över 5 miljoner män älskar den och vissa säger att det är bättre än den äkta varan. Ta reda på vad alla pratar om genom att bläddra igenom alla Fleshlight produkterna. Hos oss hittar du ett stort urval av lösfittor i alla dess former och för alla smaker, från stora färgade till små vibrerande godbitar.

 

I denna kategori hittar du massor av små runkhjälpmedel som är utformade för att ge dig de snävaste och mest realistiska känslorna någonsin! Med eller utan vibrator är till exempel pocketvaginor bra för sin storlek.

 

Om du använder något som ser ut som ett plaströr för att onanera, så kanske det inte funkar för dig, så då kanske du vill prova en mer realistisk lösfitta. Med sin naturtrogna utformning, otroliga inre struktur och till och med handmålade detaljer, kommer en realistisk lösvagina att ge dig en helt naturlig känsla! Köpa dyra eller billiga? Det är upp till dig att bestämma hur realistiskt du vill ha det.

 

Välj bland många tillverkare

Fleshlight är en realistisk manlig sexleksak och allt som Tenga gör är riktigt bra. I denna kategori finns ett fantastiskt utbud av runkprodukter med något för alla smaker och lustar! 

 

Om du är lite för blyg för att köpa en leksak, så är en pocketvagina eller så kallad travelpussy ett bra alternativ. Små, diskreta och otroligt lätta att använda, dessa onaniprodukter kan tyckas ganska enkla, men de ger dig otroliga känslor längs hela din längd.

 

Även många par gillar att leka med lösfittor och de kan vara en riktigt upphetsande detalj i förspelet. Våga testa med din partner!

 

Psst! Glöm inte glidmedel.