Kategori: Anala kulor

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Anala kulor

grottan malmö

  

  Analkulor - Analbeads för starkare orgasmer

Genom anal stimulering med kulor, analstavar eller sk buttplug kan njutningen förhöjas, bli intensivare och det underlättar orgasm. Anal stimulans med kulor kan man få på flera sätt. Ett enkelt sätt är att använda anala kulor som förs in en bit för att sedan dras ut, snabbt eller långsamt. Detta kan på vissa ge en oerhört skönare orgasm.

Hur man använder analbeads

Sexkulor är ett bra sätt att uppleva analsex långsamt och försiktigt. De flesta analpärlor börjar med små och blir större efterhand, så att din kropp anpassar sig till storleken.

Med sin gradade form, släta analkulor och lätt handhavande i design, ger anal kulor en ovanlig och tilltalande känsla som kan göra en vanlig orgasm till en jordskreds upplevelse

Innan du börjar smörj kulorna och ditt anus med ett tjockt anal glidmedel och placera dig bekvämt

Börja med att trycka bara den första pärlan eller två inuti dig och vänja dig till känslan av mild anal penetration. När du är redo, sätt in mer, använd en hand för att trycka pärlorna och å andra sidan för att hålla din anus spridda

När du når den sista pärlan, ska du känna dig full och tillfredsställand. För fler känslor, försök att dra pärlorna när du närmar dig orgasm för att verkligen hetta till det!

Nybörjare bör börja med en uppsättning riktigt flexibla kulor. Har du aldrig använt kulor tidigare kommer den extra flexibiliteten att ge dig möjlighet att stimulera olika områden inuti dig tills du hittar din mest erogena punkt!

Om du har njutit av analsex innan och vill ha något lite annorlunda, kan du kan prova vibrerande kulor, vilket ger dig en extra spänning

De bästa kulorna har en ring på slutet, för att förhindra att de glider helt in i dig. Men du kanske föredrar utseendet på kulorna utan denna dragring, se då till att lämna minst två kulor utanför kroppen för att de enkelt ska kunna avlägsnas.

Titta gärna på våra andra Sexleksaker och nyheter