sexleksaker Visa större

STARTER LOVERS KIT PINK

13270

Ny Produkt

En bra samling av nöjesleksaker som är perfekt för leksaksbegynnare.

Mer detaljer

198.00 kr

Mer info

En bra samling av nöjesleksaker som är perfekt för leksaksbegynnare kombinerar Lover's Kit från CalExtotics en klassisk avsmalnande vibrator med en härlig nöjeshylsa, två stretchiga erektionringar och en uppsättning graduerade analpärlor.

Perfekt för alla former av stimulering inuti eller ut, glider den släta, rosa ytan lätt, över och runt önskade punkter. Sleeven för att lägga till lite spännande realism - det avsmalnande huvudet ger plats åt släta svullna bollar nedan. På vibreringsbasen aktiverar och varierar flera möjliga vibrations intensiteter.

Med bekvämt införande av anal penetration har orgasmpärlorna en liten startpärla med sju mer följande. Pärlorna ökar långsamt i storlek mot ett krökt handtag - det finns mycket mellanrum mellan, vilket möjliggör långsam gradering till de större pärlorna.

Experimentera med de två Erection Ringarna för att hjälpa till med erektionsstyrka och uthållighet. Varje har en distinkt struktur och stretchig form som kan bäras runt bas, bas och bollar eller pungen.

Omdömen

Skriv din recension

STARTER LOVERS KIT PINK

STARTER LOVERS KIT PINK

En bra samling av nöjesleksaker som är perfekt för leksaksbegynnare.

Skriv din recension

Path: > > > STARTER LOVERS KIT PINK

Liknande produkter