Specialare

Bästsäljare

analplugg

             Analplugg och annat för ett skönt analsex

Leksaker till analsex som t.ex pluggar, analstavar, analdildos och annat som gör analsex skönt. Några tycker det är obehagligt eller gör ont vid analsex, men använd då en liten buttplug i början och de hjälpmedel som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt analsex, det finns tex lätt bedövande...

analplugg

             Analplugg och annat för ett skönt analsex

Leksaker till analsex som t.ex pluggar, analstavar, analdildos och annat som gör analsex skönt. Några tycker det är obehagligt eller gör ont vid analsex, men använd då en liten buttplug i början och de hjälpmedel som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt analsex, det finns tex lätt bedövande glidmedel. När det gör ont eller medför smärta, utförs sexet på fel sätt, eller kanske snarare utan rätt hjälpmedel! Använd ordentligt med glidmedel vid analsex och ta tid på er vid penetreringen, börja med små dildos eller liten buttplug. Upplevs ändå smärta går det bra att använda en mindre analdildo eller buttplug i början, annars pröva en snabbverkande bedövningsspray som både bedövar lite och är muskelavslappnande, så penetreringen av pluggen går smidigare.

Analplugg för härligare sex - Buttplug för er som älskar analstimulans

Leksaker som analdildos kan vara riktigt skönt om du är försiktig och använder mycket glidmedel när du utövar analsex. Vi har ett brett utbud av olika analplugg och analdildos. 

Glöm inte våra nyheter billiga Sexleksaker och analplugg.

buttplug

Läs mer
Anala leksaker Det finns 107 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 107 artiklar