analplugg

Anala Sexleksaker - Analpluggar för skön analsex

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analpluggar finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande glidmede...

analplugg

Anala Sexleksaker - Analpluggar för skön analsex

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analpluggar finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande glidmedel. Sex med pluggar och analkulor är skönt om det utförs på rätt sätt.

Anala Sexleksaker tips:

När det gör ont eller medför smärta, utförs analsexet på fel sätt, eller kanske snarare utan rätt hjälpmedel! Använd ordentligt  med glidmedel och ta tid på er vid penetreringen. Upplevs ändå smärta går det bra att använda några mindre analkulor eller små analpluggar i början, annars pröva en snabbverkande bedövningsspray som både bedövar lite och är muskelavslappnande så penetreringen går smidigare.

Små analkulor eller en liten analplugg är att föredra om man är nybörjare på anala sexlekar.

anala sexleksaker

Läs mer
Analsex Det finns 90 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 90 artiklar