analplugg

Anala Sexleksaker för skön analsex - Analpluggar för proffs

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analplugg finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande...

analplugg

Anala Sexleksaker för skön analsex - Analpluggar för proffs

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analplugg finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande glidmedel. Den enklaste regeln är att man ska sluta när det gör ont eller känns obehagligt. Sex med analpluggar och analkulor är skönt om det utförs på rätt sätt.

Anala Sexleksaker för skön analsex tips:

När det gör ont eller medför smärta, utförs analsexet på fel sätt, eller kanske snarare utan rätt hjälpmedel! Använd ordentligt med glidmedel och ta tid på er vid penetreringen. Upplevs ändå smärta går det bra att använda några mindre analkulor eller små analpluggar i början, annars pröva en snabbverkande bedövningsspray som både bedövar lite och är muskelavslappnande så penetreringen går smidigare.

Små analkulor eller små analpluggar är att föredra om man är nybörjare på anala sexlekar.

anala sexleksaker för skön analsex

Läs mer
Analsex Det finns 107 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 107 artiklar