Katalog

Specialare

Bästsäljare

analplugg

      Anala Sexleksaker för skön analsex - Analpluggar

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analpluggar finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande g...

analplugg

      Anala Sexleksaker för skön analsex - Analpluggar

Anala Sexleksaker för baklekar som tex analdildos och analpluggar finns både med och utan vibrator. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anala leksaker som kan hjälpa dig att uppleva ett skönt baksex, det finns tex lätt bedövande glidmedel. Den enklaste regeln är att man ska sluta när det gör ont eller känns obehagligt. Sex med analpluggar och analkulor är skönt om det utförs på rätt sätt.

Anala Sexleksaker för skön analsex tips:

När det gör ont eller medför smärta, utförs analsexet på fel sätt, eller kanske snarare utan rätt hjälpmedel! Använd ordentligt med glidmedel och ta tid på er vid penetreringen. Upplevs ändå smärta går det bra att använda några mindre analkulor eller små analpluggar i början, annars pröva en snabbverkande bedövningsspray som både bedövar lite och är muskelavslappnande så penetreringen går smidigare.

Små analkulor eller små analpluggar är att föredra om man är nybörjare på anala sexlekar.

Anala Sexleksaker för härlig stimulans till båda är något alla borde pröva på.

anala sexleksaker för skön analsex

Läs mer
Analsex Det finns 115 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 115 artiklar