Analplugg för fräck baklek

Anala Vuxenleksaker för anala sexlekar som t.ex analkulor, analstavar, analdildo, prostatavibrator, analkulor, analplugg finns både med och utan/liten analstav vibrator, och andra saker som gör analsexet skönt. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anal leksaker...

Analplugg för fräck baklek

Anala Vuxenleksaker för anala sexlekar som t.ex analkulor, analstavar, analdildo, prostatavibrator, analkulor, analplugg finns både med och utan/liten analstav vibrator, och andra saker som gör analsexet skönt. Några upplever det som obehagligt och gör ont med en analplugg, men använd då de hjälpmedel och anal leksaker som kan hjälpa dig att uppleva skön sex, det finns tex lätt bedövande glidmedel. Sex med pluggar och analkulor - analstavar är skönt om det utförs på rätt sätt.

När det gör ont eller medför smärta, utförs analsexet på fel sätt, eller kanske snarare utan rätt hjälpmedel! Använd ordentligt  med glidmedel och ta tid på er vid penetreringen. Upplevs ändå smärta går det bra att  använda några mindre analkulor eller en liten analplug i början, annars pröva en snabbverkande bedövningsspray som både bedövar lite och är muskelavslappnande så penetreringen går smidigare.

Små analkulor eller en liten analplugg är att föredra om man är nybörjare på anala sexlekar.

analplugg

Läs mer
Analsex Det finns 86 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 86 artiklar