Specialare

Bästsäljare

klitoriskräm

                   Sexpiller för tjejer - För större lust

Klitoriskräm - Sexpiller

I vårt apotek Malmö kan du hitta bland annat massageoljor och glidmedel till dina Sexleksaker, kåtpiller, klitoriskräm, krämer för fastare bröst, salvor och droppar som ökar känsligheten på klitoris, eller lusthöjande medel i form av piller - kåtpiller, droppar o...

klitoriskräm

                   Sexpiller för tjejer - För större lust

Klitoriskräm - Sexpiller

I vårt apotek Malmö kan du hitta bland annat massageoljor och glidmedel till dina Sexleksaker, kåtpiller, klitoriskräm, krämer för fastare bröst, salvor och droppar som ökar känsligheten på klitoris, eller lusthöjande medel i form av piller - kåtpiller, droppar och mycket mycket mer... Vi finns här för dig i nöden och hjälper gärna till. I vårt sortiment finns det mesta för dig som söker förhöjd njutning.

sexpiller för tjejer

Sexpiller för tjejer

Är alla sexpiller samma sak? Är någon mer potent och effektiv än andra?
Det finns en hel del växtbaserade och näringsrika produkter som vi anser ha sexuella förbättringsegenskaper. För att få en bra växtbaserad produkt är tricket att välja rätt örter, i rätt extraktpotential, i rätt kombination, i rätt dosering och från pålitliga leverantörer. Samma örter kan ha en annan effekt beroende på källans kvalitet.
Eftersom medicinsk vetenskap har gett oss en större förståelse för mänsklig sexualitet och våra egna kemiska processer som sätter oss i humör, har forskningen upptäckt hur några välkända och inte så välkända växtbaserade sexpiller faktiskt arbetar med vår kroppskemi för att leda till upphetsning och spänning. Olika ämnen av animaliskt och vegetabiliskt ursprung har nu identifierats, vilket möjliggör testning och vetenskaplig förståelse av deras kemiska sammansättning och verkningsmekanismer. Många av dessa växtprodukter arbetar genom att påverka hormonnivåerna.

Sexleksaker - Nyheter.

grottan malmö

Läs mer
Apotek Det finns 90 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 90 artiklar