sexleksaker Visa större

BODY CANDY

37014

Ny Produkt

Sprid detta sensuella dammet över din älskades kropp för att öka nöjet och glädjen under förspelet och älskogen.

Mer detaljer

89.00 kr

Mer info

Sprid detta sensuella dammet över din älskades kropp för att öka nöjet och glädjen under förspelet och älskogen. Med utsökt smak och doft av hallon, vanilj och söt sockervadd som ber att bli slickad, kysst och spridd över bar hud.

Detta ätliga kroppspuder kan spridas över dig eller din partner hud som en lek eller erotisk utforskning tillsammans.

Ingredienser: socker, äppelsyra, glukos monohydrat, natrium bikarbonat, smaksättning.

Förvara på en kall och torr plats.

Omdömen

Skriv din recension

BODY CANDY

BODY CANDY

Sprid detta sensuella dammet över din älskades kropp för att öka nöjet och glädjen under förspelet och älskogen.

Skriv din recension

Path: > > BODY CANDY

Liknande produkter

sexpiller

Bättre sex - vad du kan göra

Det är bra att vara medveten om produkter som inte fungerar. Det finns inget allmänt botemedel mot erektil dysfunktion, så var försiktig med alla piller som annonserar en "snabb fix" eller "nytt sensationellt botemedel" eftersom dem flesta är verkningslösa.

Produkter som annonseras som "naturliga" eller "växtbaserade" kosttillskott har inte heller visat sig bidra till att förbättra problemen med sexuell dysfunktion. Våra piller för kvinnor och män är väl beprövade och med många nöjda kunder. Nya Sexleksaker i gömmorna är en bra början att höja pulsen lite.

Om du har problem i ditt sexliv är det väldigt viktigt att tänka på alla de olika faktorer som kan orsaka dem. Dessa kan vara:

* fysiskt (en biverkning av vissa läkemedel)
* relaterat till dina livsstilsval (röka, dricka för mycket alkohol, ta droger som kokain eller cannabis)
* psykisk (ångest, depression eller tidigare traumatiska sexuella möten)
* relationsproblem
* Ökad ålder

Piller för Henne finns här

För Honom här

Vi har välutbildad kunnig personal som gärna hjälper dig med alla frågor och undringar

Sexpiller för män

Kåtpiller och delay spray 

Lustökande medel är designade för att öka din njutning i sovrummet och våra lustökande medel kan verkligen få fart på ditt sexliv. Vårt urval av Sexleksaker, potenspiller och droppar - delay spray för män ökar lusten och förmågan på dem flesta.

Våra medel kan användas för att öka erektionens styrka, hur länge din erektion varar och känslighet, samtidigt stärker dem din totala sexuella upplevelse.

Grottan har ett stort urval av potenshöjande medel för att tillfredsställa allas önskemål och behov. Givetvis kan man använda dessa medel när man använder Sexleksaker på sig själv för att öka känslan.

Grottan rekommenderar!

V XL INSTANT för Honom kommer med en helt ny formula som är utformad för att hjälpa Honom att behålla sin sexuella uthållighet.

Ta ett V XL INSTANT piller före sexuell aktivitet, och du och din partner kan båda uppleva fördelarna med ökad kåthet och lust, om och om igen!
För Henne kan vi starkt rekommendera ERO WOMAN ENERGY CAPS.

För dig som har problem med för tidig utlösning så finns som sagt delay spray och olika krämer som hjälper till effektivt. Det finns dessutom kondomer med lätt bedövande medel på för enklare hantering. I vårt apotek har vi även sexparfym, en parfym som innehåller pheromoner, pheromoner finns naturligt hos oss alla och sexparfym förstärker doften som lockar.

Detta är inget hokus pokus, utan vetenskapliga fakta.

Sexparfym här.

kåtpiller

Finns det några piller som förbättrar sex för kvinnor?

Problem med kvinnlig sexuell funktion kan sträcka sig från förlust av libido (sexuell lust), smärta under eller efter sex och problem med orgasm. Liksom med manlig sexuell dysfunktion måste alla faktorer (fysiska, psykologiska och relationella) beaktas innan man bestämmer sig för en lämplig behandling.

Det finns lusthöjande medel på Grottan som kan användas för att hjälpa till med förlust av libido.

Vaginal smörjning kan också bidra till att förbättra sex för kvinnor, om du tycker att du lider av vaginal torrhet eller ömhet ska du prova ett bra glidmedel.

Kvinnlig sexuell dysfunktion är en beständig och återkommande fråga om sexuell lust, respons och orgasm som kan antingen oroa dig eller drabba ditt förhållande - eller båda. Det finns inget som säger att en kvinna ska tappa lusten.
Faktum är att du kan uppleva kvinnlig sexuell dysfunktion vid något tillfälle i ditt liv.

Här är de goda nyheterna: du kan vända på situationen och hålla sexuell dysfunktion borta från sovrummet. Det är här där de kvinnliga sex piller kommer in. Frågan är nu: är det värt det? Givetvis, våra produkter är väl beprövade och med omvittnad tillförlitlighet.
Vi har även speciella krämer för torra slemhinnor och sexkräm för klitoris som kan hjälpa och underlätta. Klitoriskräm gör dig känsligare och gör det lättare att nå orgasm.
Fingervibratorer tillsammans med en bra klitoriskräm gör det betydligt enklare för kvinnor som kanske tappat suget lite att få en skön orgasm.
Dom finns här.