belladot

         Belladot Sexleksaker billigt - För lust och glädje

Belladot erbjuder produkter inom sex och lust. Belladots leksaker i vårt apotek Malmö är framtagna i samarbete med en sexolog för att säkerställa bästa möjliga funktion och säkerhet. De mjuka material som produkterna är tillverkade av känns bra mot kroppen och förhöjer njutningen avsev...

belladot

         Belladot Sexleksaker billigt - För lust och glädje

Belladot erbjuder produkter inom sex och lust. Belladots leksaker i vårt apotek Malmö är framtagna i samarbete med en sexolog för att säkerställa bästa möjliga funktion och säkerhet. De mjuka material som produkterna är tillverkade av känns bra mot kroppen och förhöjer njutningen avsevärt. I Grottans sortiment finns Belladots dildos, vibratorer och minivibratorer, knipkulor, vibrerande penisringar och penispumpar. Du kan även köpa silikonbaserade eller vattenbaserade glidmedel i olika härliga dofter. Det finns också populära massageoljor i olika fräscha dofter som passar bra med dessa produkter.

belladot sexleksaker billigt

Belladot Sexleksaker billigt

Belladot är ett innovativt varumärke inom sex och erotik. Belladot vill sprida leklusten i Norden och vara det självklara valet när man väljer sexhjälpmedel. Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom Belladot vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter. Med Belladot hittar du en ny bästa vän.

 Alla Belladots produkter är 100% vattentäta så att du är fri att njuta var som helst. Belladot är ett utmärkt val när du ska köpa din första sexleksak.

Några exempel:

Sofia

Dildon Sofia från Belladot är en vibrerande, mjuk och böjbar dildo med silkeslen och matt yta. Dildon är vattentät och har ett upphöjt vågmönster som skruvar sig hela vägen runt för en starkare och skönare upplevelse. Kraftfull och steglös vibrator.

Ingemar

Belladot Ingemar Penispump är en kraftfull erektionspump / penispump med hög kapacitet. Belladot Ingemar kan användas både för njutning och som hjälpmedel för att få en starkare erektion.

Handtaget på Belladot Ingemar är greppvänligt och lätt att pumpa med. Cylinderns mjuka gummiring håller tätt och bildar ett sugande vakuum. Du kan enkelt jämföra resultatet på mätskalan. Lättillgänglig ventil för att snabbt och lätt kunna släppa på trycket.

Ebba

Belladots största dildo med en kurvig siluett samt matt och len yta som gömmer en extra kraftfull vibrator. En massagestav som inte bara är härlig utan även snygg att se på!

Med ett enkelt knapptryck styr du vibratorns tre hastigheter så att du alltid har perfekt stimulans. Storlek och de starka vibrationerna gör Ebba till en dildo som känns härligt mycket. Vibratorn sitter i toppen av den hårda staven vilket gör att även g-punkten stimuleras och inget lämnas oberört.


Bodil

Belladot Bodil är en självklar bästis för de redan g-punktsfrälsta och är en spännande ny bekantskap för den som har nöjet kvar att utforska den magiska g-punkten! En g-punktsvibrator tar leken till nästa nivå.

Belladot Bodil är en böjbar g-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen på dildon och ger bästa tänkbara g-punktsstimulans. Bodil har steglöst reglage som är lätt att styra och är gjord i mjukt material med matt och silkeslen yta.

Läs mer
Belladot  Det finns 20 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 20 artiklar