grottan malmö

Billiga Sexleksaker - För härliga stunder - Billigt

Vi har ett brett utbud av Sexleksaker för båda. leksaker för Henne och Honom oavsett om du leker ensam eller med en partner. I denna avdelningen publiceras alla leksaker under 100Kr + rea produkter. Vill ni som par utveckla ert sexliv och hitta nya spännande sätt att njuta på? Vi har leksakern...

grottan malmö

Billiga Sexleksaker - För härliga stunder - Billigt

Vi har ett brett utbud av Sexleksaker för båda. leksaker för Henne och Honom oavsett om du leker ensam eller med en partner. I denna avdelningen publiceras alla leksaker under 100Kr + rea produkter. Vill ni som par utveckla ert sexliv och hitta nya spännande sätt att njuta på? Vi har leksakerna för er.

intimsexleksaker

Vi har har alla billiga Sexleksaker för att uppfylla alla dina behov, vi har speciella parleksaker och leksaker för tjejer och killar som vill njuta själva, varför inte överraska din partner redan ikväll med något nytt och spännande? Bläddra igenom vårt stora sortiment av dildos, massagestavar, sexdockor och mycket mycket mera som mängder av onani produkter och givetvis hjälpmedel till det mesta. Har du svårt för att bestämma dig så titta gärna igenom våra olika guider.

Olika typer av Sexleksaker


Det finns inget som billiga Sexleksaker. Det finns inga exakta definitioner eller svar på vad som är och inte är en sexleksak, eller vad som är den absoluta skillnaden mellan en vibrator, en dildo och en buttplugg. Men för att göra livet enklare kan dessa leksaker kategoriseras efter funktion:


Vibratorer: En sexleksak med en motor som vibrerar, den skapar extra stimulans utöver hur du flyttar den.
 
Dildos: leksaker gjorda för penetration som bara rör sig när du flyttar dem själv.
 
Strap-on: Gör det möjligt att använda en dildo utan att hålla den i dina händer. De flesta strap-on går runt midjan, vissa går runt låret eller kan fästas på möbler.
 
Anal leksaker: Leksaker som är utformade för säker anal penetration. De kommer att ha en platt bas, och ha en jämn och sömlös yta.
 
Glidmedel: Viktigt för användning av leksaker, glidmedel gör sexet ofta känsligare och bekvämare. Krävs också för anal penetration.
 
Penisringar: En ring som bärs runt roten av penis, som kan skapa behagligt tryck för bäraren. De flesta ringar kan förlänga erektionen.
 
Penispumpar: Vissa män njuter av tryckkänslan och använder pumpar för onani. Pumpar kan också användas på andra delar av kroppen.
 
Bdsm Leksaker: Också kända som bondage leksaker, dessa inkluderar floggers, paddlar, nippelklämmor, spärrbindningar, ögonbindlar och mycket mer.
 
Lyx leksaker: En nyare kategori av leksaker, väldesignade och gjorda av de bästa materialen och motorerna.
 
Hemmagjorda leksaker: Många tycker om de bästa sexleksakerna är de som de gör hemma. Var försiktig och använd sunt förnuft när du använder sådana.


 
När du tänker på Intimleksaker tänker du förmodligen på någonting som någon använder för att onanera med, snarare än vad ett par skulle kunna använda tillsammans under sex. Medan leksaker verkligen är bra på ensam hand, kan de också vara riktigt roliga och spännande när de används gemensamt. Tanken på att använda en vibrator, dildo eller ett annat leksak med din sexkompis kan ge många frågor, till exempel, "Vilken leksak är bäst att använda?" Eller "Hur använder vi det ...?" Eller "Är det besvärligt att införliva något sådant? "Du kommer definitivt att lära dig några saker första gången du använder en sexleksak under sex, så om du funderar på att göra det, läs det här först!

För det första måste du ta reda på vilket leksak du vill använda. Det finns massor av alternativ där ute, långt mer än bara din standard dildo eller vibrator. Beslut om en som du tror kommer att uppfylla båda dina behov, och sedan vara nöjd? Ta ett djupt andetag, håll dig cool och njut av den här spännande delen i ditt sexliv.

Glöm inte ett skönt glidmedel, det gör området betydligt känsligare och lättare vid penetrerande sex, glidmedel finns både med smak eller helt neutrala, även glid med smått värmande effekt är väldigt populärt. Det finns glidmedel som är vattenbaserade som är riktigt kladdigt o skönt men även dyrare lite lyxigare som är silikon baserade och inte torkar ut så fort. En annan rolig sexleksak för henne är ju vibrator ägg, det finns enklare med sladd och sen finns det dyrare med fjärrkontroll, tänk dig nästa middagsbjudning där din partner sitter på avstånd och sköter kontrollen, det skulle kunna vara en riktigt upphetsande tanke.

Grottan har funnits i över 50 år, så vi har varit med ett tag, vi har en välutbildad personal som mer än gärna svarar på alla frågor, hos oss är ingen fråga för konstig och vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och belåten. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr, säker betalning genom Nets och Klarna, därför kan du alltid lita på att dina betalningsuppgifter är säkra. Vi har Sexleksaker billigt.

När det gäller Vuxenleksaker, har alla olika smak när det gäller färg, stil, storlek, vibration och funktionalitet, Grottans lager av leksaker som kaninvibratorer, dildos, sexdockor och nya kvinnliga Vuxenleksaker som The Womanizer och Männens leksaker som strokers , Kukringar och penis pumpar är alltid av högsta kvalitet.

Om du köper din första vibrator, dildo eller annan intim produkt för att krydda ditt sexliv, har vi massor av alternativ som underlättar för dig i denna spännande värld, att användas på egen hand eller med en partner. Intimleksaker är ett prisvärt sätt att utforska dina sexuella lustar, speciellt om du är intresserad av bondage, för naturligtvis är bojor och ögonbindlar ett perfekt val för en kinky sovrumskväll.

billiga sexleksaker

Läs mer
Sexleksaker billigt Det finns 127 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 127 artiklar