Bondage - Bdsm set för stygga lekar

Vi har Sexleksaker och bdsm set för att uppnå det mesta av det bästa, sexpaket som innehåller allt ni behöver för en bdsm kväll i världsmästarklass. Allt nödvändigt som bojor, ögonbindlar och mycket mycket mer. En bondage sexkväll utan ett komplett set är inte så kul, förbered noga och fundera på vad just ni t...

Bondage - Bdsm set för stygga lekar

Vi har Sexleksaker och bdsm set för att uppnå det mesta av det bästa, sexpaket som innehåller allt ni behöver för en bdsm kväll i världsmästarklass. Allt nödvändigt som bojor, ögonbindlar och mycket mycket mer. En bondage sexkväll utan ett komplett set är inte så kul, förbered noga och fundera på vad just ni tänder på.

Avancerade bondage lekar

  bdsm set

Om du och din älskare är tillräckligt bekväma för att gå utöver "bara reta" varandra medan hen begränsas, så finns det en helt annan nivå av bondage lekar att utforska. Användningen av bondage Sexleksaker kan ökas för att inkludera full penetration med din underdåniga partner medan Hon eller Han är bunden. Sexleksaker leder i allmänhet till ett sådant element av erotik i sovrummet - föreställ dig hur den sensualiteten och spänningen skulle öka om du inte visste vilken leksak din älskare har valt när han skulle använda den och du var helt hjälplös. Vi har bdsm set för alla era kinky lustar.

Många par deltar i sexlekar - men många kvinnor leker med sig själva, så att deras partner kan titta på. Föreställ dig nu hur upphetsad din älskare kommer att bli när han får bli en aktiv deltagare i din lek!

Det finns bara 2 regler i denna del: samtycke och insmörjning. Du ska aldrig, någonsin penetrera din älskare utan samtycke. Att vara bunden och kanske med en mask är ett osäkert läge att vara i, du bör aldrig överraska din älskare med penetration av en sexleksak! För det andra är glidmedel väsentligt för att se till att det inte gör ont och känns skönt.

Nu när himlen är gränsen när det gäller vilka leksaker du vill använda. Det handlar om preferens och känsla. Du kanske vill använda något enklare, vissa vill få det tufft.

Gå hela vägen

Nu, om du verkligen tar det hela vägen från början till slut - och vill använda bondage som mer än bara ett förspel - kan du överväga att ha sex medan din partner fortfarande är bunden. Detta handlar om vad ni båda tycker om och det bör diskuteras innan ni sätter igång.

bondage set

Läs mer
Bondage & Bdsm paket Det finns 19 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 19 artiklar