Kategori: Bondage & Bdsm

Det finns 162 produkter.

Visar 1-162 av 162 objekt

Bondage & Bdsm

bojjor

       

                        Bondage Sexleksaker - För lite styggare sexlekar

Bondage Sexleksaker finns i många typer av utföranden, smisk Sexleksaker för tjejer. Piskor, handklovar, masker, gagboll, tape och rep, massor av leksaker för att kunna begränsa din partner mm. bondage eller ligotage är att i samförstånd bindning eller fasthållning av en partner för erotiska lekar. Vi har ett stort urval av billiga bdsm produkter online i vår webshop.

bdsm

Bondage Sexleksaker

Är du kittlig?

När vi föreslår att du ska börja med en fjäder - menade vi det bokstavligen!

Skönheten med bdsm är att den underdaniga inte kan förneka eller bekämpa de sexuella känslor som hon eller han kommer att få! Det är en mycket kraftfull och erotisk ställning för dominerande att vara i. Det är också en mycket spännande position för underdanaren.

Detta är en unik möjlighet att experimentera med ett brett sortiment av sensuella detaljer - fjädrar, is, värme, tungor, fingrar mm. Fjädrar eller silkes tyger är ett mycket sensuellt verktyg när de används som bondage Sexleksaker. De kittlar, de exciterar, de gör att hudens neurotransmittorer blir galna när de förs längs huden! Det är en gynnsam känsla att vara bunden och ha en fjäder eller en silkes halsduk som går upp och ner på låren eller runt dina bröst! Föreställ dig en silkes halsduk omlindad försiktigt runt din älskares penis och försiktigt dras upp! Tygets känslor mellan benen, på dina lår, på din klitoris - möjligheterna att reta och leka är oändliga!

I motsats till vad vissa människor tycker, handlar bdsm leksaker inte om att bryta mot något förbjudet. Den "konst" av lekfull bdsm involverar att retas och kittlas, att slicka och suga, vilket ger din älskare den absolut bästa möjliga upplevelsen.

ORAL

Tungan är en underbar sak - den kan ge så underbara känslor på nacken, öronen, ansiktet, munnen, bröstet - och naturligtvis klitoris eller penis! Under dessa lekar, kyssar, slickar och suger du på din underdanare, vilket är ett absolut MÅSTE! Varför slösa ett ögonblick av att kunna njuta av varje cm av kroppen med tungan - att reta dem med dina heta andetag.

Oralsex är en extremt kraftfull upplevelse! Kraften som berörs av oralsex är en som många kvinnor fortfarande inte inser att de har. När domineraren har oralsex med underdanaren är erfarenheten helt annorlunda - den underdaniga känner sig sårbar och hjälplös att kunna stoppa leken - men det är en bra sak! Använd gärna en värmande gel. Föreställ dig att du är bunden och att ha din älskare som ger dig oralsex plötsligt värmer upp din privata del! Vilken fantastisk överraskning och känsla! Möjligheterna inom bondage är oändliga!

Många kan tycka att det är väldigt upphetsande att till exempel ha all kontroll, eller att inte ha den alls i en erotisk situation. Möjligheterna är nästan oändliga med roliga tillbehör.