Kategori: Butterfly vibratorer

Butterfly vibratorer

fjäril

                                      

                     Butterfly vibrator - Fjärils vibrator för skön stimulans

För dem som ännu inte upplevt en fjärrkontrolls vibrator som tex en fjärilsvibrator, låt oss berätta för dig. Små och diskreta, en Butterfly vibrator kan vara en äggformad sexleksak som levereras med en egen separat kontroll.
Våra vibratorer har justerbara remmar för att passa alla.

butterfly vibrator

Butterfly vibrator

Väl på plats och fjärrkontrollen påslagen kan du reglera vibrationens hastighet och funktion med ett enda klick.

Många butterfly vibrator har ett intervall (det avstånd som fjärren kan vara från vibratorn och fortfarande fungerar) på över 10 meter, vilket kan bli en kul lek för par, eller använda offentligt utan att någon kan ana vad som händer.
 
De flesta är praktiskt taget helt tysta, dessa vibratorer kan användas hemma eller när du är ute och ingen kommer att veta. Vibrationerna hörs inte på en stormarknad eller restaurang och det gör det jättekul om du ger kontrollen till din partner i en bar eller nattklubb!

En fjärils vibrator är utformad för att ge underbarta orgasmer och känsla till vilken kvinna som helst. Den används ensam och kan användas under samlag. Det är de bästa vibratorerna på marknaden. Den kallas fjärils vibrator eftersom den har en fjärilsform.

Den är lite annorlunda än andra populära vibratorer på grund av formen. För att säkra vibratorn är den bunden med band i midjan eller benet. Kvinnor föredrar det eftersom det inte tränger in i slidan. snarare vibrerar den på kvinnans klitoris eller vulva. Man kan knyta den på benen eller midjan med remmar.

På grund av dess fjärilformer rör den sig på klitoris, vilket skapar den underbara känslan. Det vibrerar upp och ner på klitoris med olika hastigheter. Detta är den största produkten som erbjuder den skönaste onanin. Under samlag ger det inte bara det maximala nöjet men säkerställer att kvinnan når orgasm under sådant samlag. Att få vibrationer på klitoris eller vulva är ett underbart sätt att onanera.

Butterfly vibrator.