grottan malmö          

           Sexleksaker för Honom - Stort varierat utbud

Nybörjar Köpguide till manliga Sexleksaker

Sexleksaker för Män är ett spännande element i ditt sexliv, och de kan förbättra sexuell upphetsning för dig, så att du kan uppleva starkare, skönare orgasmer. Oavsett om du vill förbättra onani lekar eller få något extra roligt att prova med din partner i sovrummet. Se andra sexguider här.

Kukringar

Gör din erektion större och bättre med kukringar! Kukringar, även kända som penisringar och erektionringar, potensringar är en av de mest mångsidiga sexleksakerna för män, och de kommer i alla former, storlekar och stilar för att passa din erfarenhetsnivå och sexuella preferenser.

För nybörjare, börja med en mjuk och stretchig kukring. Med den smidiga strukturen och materialet passar stretchiga kukringar din kuk och ger dig tillräckligt mycket begränsningar för att ge dig en smak av det intensiva nöje du kan njuta av när du avancerar till mer avancerade kukringar. För mer begränsning kan du prova en kukring som har en fast och styv form tex en i metall. Penisringar här.

Penispumpar och förstorare

Gör din kuk större och fastare och gör varje sexuellt moment bättre än någonsin med en penispump! kukpumpar är ett av de få effektiva verktygen att använda när du vill göra din kuk större naturligt under en kort tid. Dessa penispumpar finns med olika funktioner. Medan vissa penispumpar har en enkel pump och sugmekanism för att öka din kukstorlek, är andra pumpar batteridrivna så att du inte behöver pumpa själv. Kukpump här.

Förlängningar 

Om du vill öka din omkrets eller längd på din kuk direkt och skapa bättre sex för dig och din partner, är penisförlängningar de perfekta tillbehören för dig. De låter dig uppfylla din partners sexuella önskningar och fantasier.
Du kan också använda dessa förlängningar om du har tillstånd som erektil dysfunktion för att hjälpa dig att ge din partner sexuell stimulering när som helst. De flesta penisförlängningar har en realistisk design, vilket gör din kuk upphetsande och intim. Penisförstorare, förlängare här:

Sexdockor

Gör dina fantasier till verklighet med sexdockor! Sexdockor eller knulldockor, är inte bara utmärkta och effektiva  att använda för sexlekar medan du onanerar, men det är också bra leksaker för Honom att träna på för att få en intensivare sexupplevelse. Från flygvakt till sekreterare, det finns massor att välja på.

Manliga vibratorer

Om du vill experimentera med anala lekar och om du vill förbättra din upplevelse med analsex, så finns det massor att välja på här.

Hollow Strap Ons

Dessa ihåliga kukar är utformade för att hålla din kuk inuti dildofästet och låter dig få bättre kontroll när du trycker leksaken i din partner. Strap-on.

 
Som du kan se från den här guiden finns det gott om leksaker som män kan använda för att förbättra sin egen sexuella njutning. Från vilda realistiska lösfittor till enkla och effektiva kukringar, dessa sensationella leksaker gör onani och sex roligare för dig.

Om du vill lära dig mer om olika sexleksaker, eller om du vill köpa en stygg present till din partner, kolla in våra andra leksaker här.

Varför är Sexleksaker för Män så bra?

1. Du bränner kalorier.

Hatar du gymmet? Gå till sovrummet. OK, det är inte en ersättning för att träna, men det hjälper: Att ha sex bränner cirka 150 kalorier per halvtimme. "Det är inte den enda övningen du borde ägna dig åt. Men du ökar din hjärtfrekvens, använder vissa muskler som annars är vilande och du bränner minst 5 kalorier i minuten

2. Starkare muskler - ja!

De flesta sexuella positionerna kan hjälpa till att träna dina skinkor. Och om du är lite mer äventyrlig (att stå upp), kan du också träna dina lår och och armar. Sex stärker musklerna i hela kroppen, särskilt områden som män är mest bekymrade över

3. Ditt hjärta kommer att tacka dig

Använd det som en ursäkt för att få lite sex. Inte bara förbättrar sex kardiovaskulär hälsa och omsättning, men många studier visar att ökad frekvens med sex till två gånger eller mer per vecka kan minska risken för hjärtsjukdomar med hälften

4. Det är en naturlig avstressning

Känner du dig trött eller ängslig? De endorfiner som utsöndras under en orgasm har en positiv inverkan på stressnivån. Det förbättrar stressresponsen och hjälper din kropp att hantera stress i framtiden, Se våra nyheter och andra billiga Sexleksaker.

5. Du sover som en bebis

Sexleksaker för Honom.

sexleksaker för honom