0
   

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Bästsäljare

testare av sexleksaker och vuxenleksaker

            Testare av Sexleksaker och Vuxenleksaker

Vi söker killar - tjejer och par för test av Sexleksaker

På regelbunden basis tänker vi skicka ut Sexleksaker och andra spännande saker från vårt sortiment till våra utvalda testare. Du får produkter gratis mot informativa recensioner av dig / er. Kan det bli bättre? Bläddra igenom vårt sortiment av Sexleksaker och berätta vad som du tycker skulle vara intressant att testa.

 

För att bli en utvald sexleksaks testare - Testare av Sexleksaker och Vuxenleksaker

Skriv ett par recensioner på leksaker som du redan äger.. Dem mailar du in till info@grottanmalmo.se

För att bli utvald som testare behöver du ha skrivit ett par recensioner redan av produkter vi har i vårt sortiment. Recensionerna skall vara informativa och av bra kvalité, dvs du beskriver produktens funktioner, vad du gillar eller inte gillar med produkten, hur du upplever den vid användning. Huruvida du kan rekommendera den på en skala från 1-10.

När du har minst 3 recensioner kan du maila dem till oss och ange din adress, och om det är någon särskild typ av leksaker du föredrar. Alla recensioner kommer att publiceras och vi kommer att välja ut 2st nya testare i veckan. Vårt mål är att få 20 personer som regelbundet kan skriva en ny recension ca 2 gånger i månaden. Du / Ni bör vara frigjorda personer som älskar livet och är sugna på lite nya upptåg.

Hur funkar det?

Om du blir utvalt som testare hamnar du på vår lista över testpiloter, vi kan inte säga när du kommer få din första testleksak men den som väntar på något roligt och härligt... Alla kan inte bli utvalda givetvis, när vi har bra på fötterna så tar vi kontakt med dem vi väljer ut.

Vad kostar detta?

Ingenting mer än ett genuint intresse och någon timme i veckan.

Vad tjänar jag på detta?

Det du tjänar är gratis produkter så länge du kan leverera bra informativa sex recensioner. När du har testat din nya leksak ordentligt, skriver du en recension och mailar den till oss.

Skriv något redan idag och pröva dig fram lite och du är en dag närmare att bli testare av våra produkter på Grottan Malmö!

Har du en blogg!

Då kan du höra av dig om det skulle vara intressant för dig att skriva recensioner.