Sex historier när de är som bäst

BILOLYCKAN BLEV MIN SMALA LYCKA! - Svenska läsares sex historier

Jag är en man på 34 år, och det jag nu tänker skriva om är det mest fantastiska som hänt mig. Det var på sommaren 2000 och som alla vet var det en varm sommar så det som stod högst för mig, jag var då 16 år, det var bad. Vägen till badstranden var kurvig och i dåligt skick. En dag när jag som vanligt var på väg till ”min badstrand” blev jag omkörd av en bil.

Plötsligt såg jag bilen börja sladda och for rätt ner i vänster dike. Själv trampade jag som besatt för att kolla bilens passagerare så ingen hade blivit skadad. När jag kom fram såg jag en kvinna ta sig ur bilen. Någon annan än Henne såg jag inte.

Det var när jag skulle fråga hur det hade gått som jag såg Henne riktigt ordentligt. Strumporna hade gått sönder, kläderna var i oordning, men det var inte svårt att se att det var en mycket attraktiv kvinna. Hon var oskadd förutom kläderna.

Strax efter kom en bilist som lovade att ringa efter bärningshjälp. Så det var inte annat att göra än att vänta. Vi satte oss tillrätta i en skogsdunge och började prata. Det handlade mest om väder och vind. Hon talade efter en stund om att Hon varit änka i tre år. Jag fick aldrig veta hur gammal Hon var men Hon skulle nog kunna vara min egen mor.

Vi låg där i skuggan och bara slöade då jag plötsligt kände en hand på min mage… Först blev jag generad men det gick över fort. Eftersom vi inte var långt från sjön beslöt vi oss för att gå och bada. Väl nere vid sjön kastade vi av oss våra kläder och sprang ut i vattnet.

Ute i vattnet kom Hon simmande mot mig och dök. Strax efter kände jag en hand som smekte min kuk. Hon kom upp intill mig och förde varsamt min hand till sin håriga buske. Vi höll på och smekte varandra en kort stund då Hon föreslog att vi skulle gå upp på stranden och lägga oss.

På stranden beordrade Hon mig att ligga på rygg. Då hände det något som jag inte hade varit med om förut. Hon började suga och smeka min kuk. Eftersom det var min första kontakt med motsatta könet gick det omedelbart för mig. Men Hon började strax suga mig igen så det dröjde inte länge förrän jag hade full resning igen.

Hon satte sig då grensle över mig och styrde själv in kuken och började rida mig. Själv låg jag helt apatisk och bara njöt. Plötsligt började Hon kasta sig fram och tillbaka och skrek. Jag kände min andra orgasm var på väg. Samtidigt exploderade vi i en våldsam orgasm. I samma stund hörde vi en bil tuta och vi kom tillbaka till verkligheten igen.

Bärgaren hade väntat på Henne men det gick fort att få bilen ur diket. Jag har aldrig sett Henne sen dess men läser Hon detta skall Hon veta att det var den skönaste upplevelsen i hela mitt liv.

sexhistorier