Kåt smygtittare knullade så skönt

Kåt smygtittare - FLUKTAREN FICK SITT LYSTMÄTE!

I somras var min kille och jag hemma och hälsade på hans föräldrar. De bor i en naturskön norrlandsbygd med långa härliga sandnipor.

Eftersom det var ganska sparsamt med sol just den veckan, blev vi hemskt glada när solen för en gångs skull visade sig. Därför snodde vi ihop en kasse med badgrejor, filt och kaffe och rusade ner till älven.

När vi kom fram, bredde vi genast ut filten och började gnida in varandra med sololja. Stranden ligger ganska avsides, så ingen såg att vi solade näck.

Jag kände att min kille började smeka in sololjan varsamt och min kropp började reagera som den alltid gjort av dessa smekningar.

Han visade också tydliga tecken på sitt tillstånd, när jag kände det redan fuktiga och hårda ollonet mot mitt ryggslut. Han kramade mina bröst taktfullt och varsamt och kysste mig samtidigt i nacken.

Jag vände mig om och rörde vid hans hårda kuk och kände hur han ryckte till av ren kåthet. Han lät sin tunga spela i mitt öra, något som han vet att jag blir betagen av.

Jag böjde mig ner och lät läpparna sluta sig omkring hans ollon. Därefter vände även han på sig, vilket gjorde att vi hamnade i 69:an. Han ömsom slickade, ömsom sög på min lilla stenhårda klitt. Hela tiden hade han kramat mina bröst och nu vandrade hans mun från min blöta fitta över magen och nådde till sist en av mina nu knallhårda bröstvårtor.

Nu kunde jag inte hålla mig längre, utan tog ett tag och la honom på rygg under mig. Hans kuk stod som aldrig förr och han juckade mot min fitta tills kuken plötsligt slukades av min hungriga fitta.

Vi var båda oerhört kåta och detta gjorde att vi inte hörde ljudet från den motorbåt som närmade sig stranden förrän det var för sent. Först när båten var ett tiotal meter från oss gjorde vi den hemska upptäckten. Vi skyndade oss att dölja oss så mycket som möjligt med hjälp av filten. Situationen var mycket pinsam, men som tur var stannade inte båten utan fortsatte förbi under besättningens råa skratt.

Tydligen kände de inte igen oss, för vi har inte hört någon reaktion efteråt.

Fler upphetsande sexnoveller

Glöm inte vår avdelning med Sexleksaker.

kåt smygtittare