Kåta tjejer - Kuk stor som en falukorv

Kåta tjejer - HAN HADE FAKTISKT EN FALUKORV…

De flesta s.k. experter på sex påstår, att storleken på penis inte är avgörande för hur en kvinna njuter av en man. Skitsnack, vill jag säga. Jag vill berätta för er hur jag har kommit fram till detta mitt påstående.

Vid endast 18 års ålder gifte jag mig med en karl, som var rejält utrustad. Han skämde kanske bort mig med sin stora ”sak”, men det värsta var att han delade med sig till så många andra kvinnor också. Han var kroniskt otrogen från den dag vi gifte oss, och efter 16 års äktenskap tyckte jag att det fick vara nog.

Där stod jag alltså 34 år gammal, med två ungar och ett sprucket äktenskap bakom mig. Även om jag hade valt det själv, så var ju ensamheten fruktansvärd emellanåt. Längtan efter en karl och ett rejält skjut emellanåt gjorde att jag jagade runt lite desperat på krogarna här hemma. Visst, nog fick jag älska, men ingen av dessa tillfälliga bekantskaper kunde på något vis tillfredsställa mig så där till hundra procent, ingen kunde som min ex make fylla ut min slida, så att jag fick den där känslan av att vara fylld helt och fullt.

Tiden gick, jag fann ingen och till slut så resignerade jag. Men förra våren, under den värmebölja som var i maj, åkte jag och mina barn ut till en av våra största badstränder, för att ha det skönt, bada och sola och bara koppla av. Uppe bland bergen gjorde jag precis som jag alltid gjort, klädde av mig, och bredde ut mig med bara ett par minimala bikinibyxor på mig, ungarna, båda så pass stora att jag inte behövde passa dem varje sekund, lekte strax nedanför klippan.

När jag hade legat där ca en timme, så kände jag mig iakttagen och började i smyg titta mig runt, för att försöka upptäcka vem det var som tittade på mig. Efter en stund upptäckte jag att något glimmade till ett hundratal meter ifrån mig, Jaha, tänkte jag, en s.k. peeping Tom. låt honom titta, han kan ju inte göra något, när han befinner sig på så långt avstånd.

Men, hur det nu var, så kände jag att jag började bli varm i hela kroppen, inte bara utav solen, utan av den där känslan som säger att jag började tända till. Att ligga där och veta att någon tittade på mig och kanske ansåg mig vara attraktiv gjorde mig helt enkelt kåt.

Ytterligare någon timme gick. Jag började få ont i magen av spänning och kåthet och till slut kunde jag inte bärga mig längre, utan jag reste mig upp, sträckte på mig, strök mig över bröst och höfter och lät till slut handen glida ner mot skötet. I ögonvrån såg jag hela tiden hur kikaren glimmade, men till slut så försvann den. Oj då, fick han kåtslaget? tänkte jag och blev faktiskt väldigt besviken.

Döm om min förvåning, när det plötsligt glimmade till igen, den här gången på betydligt närmare håll. Nu kunde jag se grabben, jo, det var en ung kille, 24-25 år gammal. Och vad han hade mellan benen, det gjorde mig sprängkåt. Badbyxorna buktade värre än han hade en hel falukorv innanför!

Hur bär jag mig åt nu då? tänkte jag, för den killen måste jag ju bara få ligga med. Men, problemet löste sig fortare än jag hade anat. Mitt yngsta barn ramlade omkull, skrapade upp hela knät och när jag skulle bära i väg henne till sjukstugan, så kom killen fram till mig och erbjöd sin hjälp. Naturligtvis tog jag emot hans erbjudande och därefter var isen bruten. Han hade bil, så han körde oss hem och då bjöd jag naturligtvis in honom.

Eftermiddagen förflöt, jag kände hur jag blev bara våtare och våtare mellan benen, blickarna vi gav varandra över ungarnas huvuden blev bara hetare och hetare. Till slut hade jag då fått ungarna i säng. Atmosfären i rummet blev förtätad. Till slut stod jag inte ut längre, utan reste mig upp och gick ut i köket. Jag ropade in till honom och frågade om han ville ha en drink. Han hörde inte vad jag sade, utan kom efter mig.

Där ute kom explosionen. Han grep tag i mig. Kysste mig, tog med händerna runt mina skinkor, kramade dem. Lät händerna glida upp efter ryggraden, tog tag i mitt huvud, tryckte sin mun mot min och lät tungan spela mellan mina läppar, jag fick en sådan hjärtklappning så jag inte kunde få andan till mig, utan slet mig loss för att få luft. Då trycktes mitt underliv mot hans och vad jag kände då gjorde mig fullständigt knäsvag. Han hade en falukorv mellan benen, stor och stenhård!

Jag är lång, han längre och stark till tusen, så han helt enkelt lyfte upp mig och bar mig in i sängkammaren. Vad som sedan hände där är det underbaraste jag upplevt i mitt liv. Han smekte av mig alla mina kläder. (Inte var det så många, det var ju varmt och skönt ute.) lät sina händer spela på alla känsliga ställen på min kropp, kysste mina bröstvårtor så jag mer eller mindre gnydde av kättja, gled ner utefter min kropp och lät tungan leka mellan mina ben, så att jag till slut skrek högt, när orgasmen kom.

Åter tände han mig och den här gången bad jag honom komma in i mig. Hans enorma penis bökade runt och kunde först inte komma in ordentligt, men med hjälp av min hand kom den till slut in. Jag kände orgasmen komma nästan innan han hade börjat röra sig i mig och sedan kom jag i ett kör. Till slut kom han också. När jag kände sperman spruta in i mig, brast jag helt enkelt i gråt av ren lycka. Hela natten var precis lika ljuvlig och på morgonen kunde jag inte gå till jobbet, så trött och lycklig var jag.

Sedan då? Jo, han bor här hos mig sedan den första natten och det är lika fantastiskt varenda gång vi älskar. Visst är han mycket yngre än jag och vårt förhållande ses väl inte med så blida ögon, bland många av våra medmänniskor. Men jag bryr mig inte om det, jag är bara lycklig så länge jag får behålla honom och den dag han vill gå, skall jag låta honom gå, utan bråk eller tårar. För den här tiden har gett mig mer, än många kvinnor får uppleva under ett helt liv. Läs gärna Den kåta eleven -  2 kåta tjejer.

Fler härliga sexnoveller.

kåta tjejer