Porr noveller - Hon lade handen på kuken

Porr noveller - Hon lade handen på kuken

Det hela började med att jag skulle iväg och mönstra, jag var alltså 18 år. När jag kom fram till mönstringsorten, hade inställt mig och genomgått de vanliga proven, var jag ganska trött och gick och lade mig. Nästa dag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret.

I samlingssalen fick jag höra att nr 437 skulle göra om EKG-provet. Nr 437 det var jag. Jag ropades upp och fick följa med till läkarens rum för ett nytt prov.

Redan dagen innan hade jag upptäckt läkarens många fördelar. Det var, om ni inte redan har förstått det, en kvinnlig läkare. Två av hennes fördelar var hennes välformade bröst som syntes genom den vita rocken.

När hon kom närmare gick det ilningar av välbehag genom kroppen på mig. Jag ombads ta av mig allt utom mina kalsonger. Jag ombads också att lägga mig på britsen i rummet.

Efter att detta var avklarat kom hon fram till mig för att sätta fast elektroderna på mig och då hände det som inte fick hända – delar av mitt underliv började röra på sig och tittade upp ovanför kalsonglinningen.

Hon smålog lite och la handen på min sak och sa: Det här var väl en trevlig överraskning. Hon höll inte handen still om ni tror det utan började smeka lite lätt.

Jag tog mod till mig och sträckte upp händerna mot hennes bröst och knäppte upp knapparna i hennes vita rock och hux flux hade jag de mest underbara bröst i mina händer.

Utan att säga något böjde hon sig ner ytterligare och började slicka och suga på mig med en mycket avancerad teknik.

Det tog inte många minuter innan jag var sprängkåt. Jag tog hennes huvud i mina händer och lyfte bort det innan det skulle gå för mig.

Hon reste sig upp, tog av sig sin rock helt och hållet och lade sig bredvid mig på britsen. Efter lite kramar och pussar ville hon ha motsvarande behandling som jag fått.

Jag nekade inte och snart kved hon av vällust. Eftersom hon verkligen smakade gott, nästan som vanilj, fortsatte jag en god stund till. Nu började hon rycka och dra mig i håret och hon ville att jag skulle komma in i henne nu.

Jag gjorde så och aldrig har jag varit med om en mer väloljad liten musa.

-Hårdare, hårdare kved hon, samtidigt som jag lät kolven glida ut och in masserade jag hennes clitoris med långfingret. Hon började rycka och slängde vilt från sida till sida på britsen.

Jag kom före henne och efter ytterligare lite ”knappmassage”, kom hon också. Jag förstår fortfarande inte hur vi kunde hålla oss kvar på den smala britsen.

När vi var klara låg vi och gosade ett litet tag.

-Oj, vad är klockan, utropade hon. Jag tittade på min och upptäckte att det gått en timme.

Hon blev förskräckt och drog på sig kläderna på fem röda sekunder, jag var inte mycket långsammare.

När jag kom ut i omklädningsrummet tycktes alla stirra på mig. När jag kom in på toaletten och fick se mig i spegeln, förstod jag varför, jag var glansig i ögonen och rufsig i håret.

När jag senare på eftermiddagen gick ner till parkeringsplatsen såg jag henne i ett fönster. Vi vinkade till varandra och sen dess har jag inte sett henne mer. Men jag tänker ofta på henne.

Fler sexnoveller.

porrnoveller