0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                              Sex i badrummet

Sex i badrummet - JAG SATTE PÅ VÄRDINNAN I BADRUMMET

En gång hyrde jag rum i en lägenhet i en större svensk stad. Den jag bodde hos var en ganska nyskild dam, flera år äldre än jag. Min värdinna bjöd mig ibland på kaffe.

En kväll var jag på väg till badrummet för att tvätta mig, innan jag gick till sängs. Jag såg att det lyste därinne men dörren var inte låst. Jag öppnade och såg min värdinna ligga utsträckt i badkaret. Hon hade handen mellan benen och förde den sakta fram och tillbaka.

Jag blev stående i dörren inför den överraskande scenen och fick fram ett ”förlåt”. Hon verkade inte bli särskilt chockad utan sa att jag gärna fick stanna i badrummet.

Medan jag borstade tänderna, kunde jag se hennes nakna kropp i spegeln. Hon var ganska mullig och hade tunga bröst med stora bruna bröstvårtor. Det mörka håret kring fittan syntes tydligt i vattnet. Jag kände att jag fick en kraftig erektion.

Plötsligt frågade hon om jag ville borsta hennes rygg. När jag vände mig mot henne och drog upp ärmarna på pyjamasjackan för att inte blöta ner den, tyckte hon att jag kunde ta av mig jackan.

Jag började gnida hennes rygg med en tvättsvamp. Samtidigt kunde jag inte låta bli att med vänsterhanden smeka och krama brösten och kände hur bröstvårtorna styvnade. Snart gled min hand nedåt på hennes kropp och jag fick in fingrarna i fittan.

Hon juckade med underkroppen och stönade av upphetsning. Min kuk spände mot pyjamasbyxorna och ville ut i det fria. Det dröjde inte så länge förrän jag kände att det gick för henne.

Jag hade blivit trött av att stå böjd över karet och ville nu själv få lön för min möda. Drypande våt klev hon över badkarskanten. Hon drog ner mina pyjamasbyxor och jag satte mig på badkarskanten med kuken i vädret.

Hon ställde sig på knä på den mjuka mattan framför mig och sög och slickade på ollonet. Det var nära att gå för mig men så fick jag henne att resa sig upp och luta sig framåt och jag körde in kuken bakifrån i hennes våta fitta.

När jag hade fått min utlösning, ställde jag mig i badkaret och hon duschade mig med ljummet vatten. Kvällen slutade så småningom med ytterligare ett härligt knull i hennes sovrum.

Fler sköna sexhistorier.

Sexleksaker.

sex i badrummet