Sex historier - För dig som vågar njuta

SEXGUDINNAN FRÅN BRASILIEN - Heta sex historier

De flesta känner till uttrycket ” déjà vu”. Denna underliga känsla där Du plötsligt känner att Du upplevt situationen förr. 38-åriga John upplevde en déjà vu då Han mötte den sexiga Maria på en strand i Brasilien. Det blev ett ”återseende” som definitivt inte var tråkigt. Det är i alla fall vad Han berättar här för oss.

 

Efter två månaders slit för min firma i det osunda och fuktiga djungelhelvetet i Mato Grosso var det alldeles fantastiskt att kunna slappna av i en vilstol på terrassen på mitt hotellrum i Bahia. Jag hade fyra dagars semester innan jag skulle tillbaka till Sverige, minns jag.

Jag hade en rejäl Cuba Libre inom räckhåll samtidigt som jag njöt av utsikten över stranden. Plötsligt fick jag syn på en kvinna som satt på huk i skuggan av en palm och såg ut över havet.

-Jag blev direkt nyfiken och hämtade min kamera med teleobjektiv på 500mm. Jag siktade och då skärpan var inställd fick jag en chock. Det var Hon. Jag kände direkt igen Henne. Den slanka kroppen med de små brösten och det fint formade ansiktet, omgivet av svart hår som vällde ned på hennes runda, bruna axlar. Jag stannar upp och det verkar som jag är kvar i Brasilien.

-Ögonen, dessa varma rådjursögon, som kunde skifta mellan djup sinnlighet och gnistrande begär på en bråkdel av en sekund. Hennes sexiga kropp… Och den där röda klänningen. De välformade låren och benen som jag aldrig tröttnat på att smeka.

-Jag var så upphetsad att jag började skaka. Hjärtat galopperade och svetten bröt fram genom alla porer. Jag kände ju Henne så väl. Men ändå hade jag aldrig mött denna kvinna förutom i mina drömmar. Vad jag upplevde var en tvättäkta déjà vu!

Jag hoppade direkt i ett par kortbyxor och en skjorta och störtade ut genom dörren. Jag var rädd att mina sinnen spelade mig ett spratt eller en släng av malaria som brutit ut igen. Jag andades lättat ut då jag kom ner till stranden och såg min drömkvinna som satt kvar under palmen.

Hon såg förbluffat på mig. Det tror jag det. Där stod jag, svettig och med andan i halsen och visste inte vad jag skulle säga. Men Hon log varmt mot mig och frågade på en bra engelska om vi inte setts förr.

-Jag nöjde mig med att nicka jakande. Hon skulle säkert ha blivit skrämd om jag berättat för Henne varifrån jag kände igen Henne. Hon reste sig och tog utan vidare min hand i sin. Den kändes vidunderligt varm och mjuk.

-Kom, låt oss få en förfriskning, sa Hon och pekade upp mot min terrass. Jag såg nog att Du fotograferade mig. Jag tycker om det. Det får mig att känna mig sexig.

Hon fnissade som en generad skoltjej som sagt något fult och Hon gav min hand ett ömt tryck.

-Du vill gärna fotografera mig eller hur? Frågade Hon. Jag nickade igen och kunde inte få fram ett ord. Min strupe var sammandragen och munnen var torr som Sahara, minns jag.

Vad som ägde rum under den följande halvtimmen kommer jag inte ihåg så väl men då Maria låg naken på min säng med utslaget hår och särade ben, det kommer jag ihåg. Jag kände en stark energi i min kropp.

-Jag hade aldrig haft en sådan stå kuk. Det dunkade i kuken och jag fick gåshud över hela kroppen.

Så kände jag också när jag drömde om Henne. Jag var tvungen att nypa mig i armen flera gånger för att kunna vara säker på att det var verklighet.

-Jag bara stod där och stirrade på Henne. Jag kunde inte få nog av Hennes skönhet och var rädd för att jag skulle bli blind.

-Tycker Du inte om mig?, frågade Hon osäkert och äntligen fick jag igång stämbanden.

-Du är vacker, mumlade jag på svenska och fick av mig kortbyxor och skjorta. Jag la mig över Henne och begravde ansiktet i Hennes mjuka hud där halsen glider över till axeln. Hon njöt av det och tryckte sin kropp hårt mot min. Kuken var hård som granit nu. Hon tog tag om mitt huvud lyfte upp det och såg mig djupt i ögonen.

-Uh, you like me, viskade Hon hänförd och tryckte sina läppar mot mina. Hon smakade av honung, salta stänk och palmernas sus. Hennes tunga fladdrade som en kolibri i min mun.

-Med några små höftrörelser fick Hon kuken i position och pressade sig mot kukhuvudet och slukade sedan hela lemmen. Hon var sjöblöt men ändå skönt trång. Hon stötte sig hårt mot mig och tog ett fast grepp om min rumpa.

-Jag körde in den till botten i Henne. Hennes muskler kramade hela lemmen. Det kändes som små elektriska stötar. Varje gång som jag var nära att komma stängde Hon av strömmen, spände sig och bara tittade på mig. När Hon var säker på att jag hade kontroll igen fortsatte Hennes intensiva fittmassage. Det var som ren tortyr men oj vad jag njöt av det!

-Plötsligt ändrade Hon ställning så att Hon satte sig uppe på mig. Hon la mina händer på sina bröst samtidigt som Hon förde ned två fingrar till fittan. Hon red mig inte utan satt där bara grensle och masserade min kuk medan Hennes fingrar roterade över Hennes glänsande våta fittläppar.

-Jag kramade Hennes fasta, sexiga bröst och lät bröstvårtorna glida fram och tillbaka mellan tumme och pekfinger. De reagerade ögonblickligen och växte mellan mina fingerspetsar. Maria tittade på mig hela tiden. Jag märkte att Hon närmade sig klimax mer och mer.

-Det passade mig perfekt för jag höll på att kortslutas själv. Hennes fingrar rörde sig snabbare och snabbare. Fittmusklerna accelererade och våra andetag blev djupare och djupare. Nu fanns det ingen återvändo och jag hade inte en chans att hålla tillbaka min orgasm. Kulorna klämdes ihop och sköt sperma direkt mot Hennes fitta. Maria föll ihop helt svettforsande över mig och fångade min mun i en het kyss.

Jag avslutar med att berätta att jag under de följande dagarna var tillsammans med Maria dag och natt. Vi älskade, åt, älskade, drack, älskade, sov och älskade. I de få pauser som detta program tillät fotograferade jag Henne med stor nervositet. Det var som om jag var rädd för att Hon skulle försvinna om jag inte fick föreviga Henne på mitt minneskort. Så att jag skulle kunna bevisa att det var sant och ingen egen lek med leksaker.

Grottan Malmö - Sexnoveller - Trevliga upphetsande porrnoveller ur verkliga livet. Vill du bidra? Skicka oss ett mail, alla sexnoveller belönas.

En trevlig sexblogg Sexleksaker.live

sexhistorier