0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                 Sexig novell - Ett jätte sperma sprut

Sexig novell - Från svenska tjejer & killar

FÖRST SPILLDE JAG VIN - SEDAN MIN SÄD!

En onsdagskväll för två år sedan, (då var jag nitton år) skulle jag och några kompisar ut och dansa. Vi satt hemma hos mig och tog några öl. Vi blev så småningom ganska lagom runda under fötterna så det var dags att sticka till något dansställe.

Väl inne på stället var det alldeles för mycket folk, ingen sittplats som var bra, vi hamnade inne i ett hörn där det fanns ett ledigt bord. Vid alla borden runt omkring satt bara en massa andra killar och glodde (typiskt). Jag dansade väl några danser men inte med någon speciell brud. Tiden går ju som bekant alltid ganska fort så rätt var det var sa orkestern att det var kvällens sista dans.

Jag kollade runt lite och till min förvåning upptäckte jag en riktig goding som satt vid ett bord bara några meter från min plats.

Jag fullkomligt kastade mig ur stolen för att inte någon annan skulle hinna före, men vinglaset som jag hade ställt lite för nära kanten välte och vinet (rödvin förstås) hamnade mycket olägligt framtill på mina byxor (ljusa gabardin).

Så jag beslöt att så diskret som möjligt avlägsna mig hemåt. När jag väl satt på bussen kände jag mig lite bättre till mods, efter att ha smugit mig ut dubbelvikt klagande på magvärk. Jag hade åkt en tre, fyra hållplatser när det klev på två tjejer som satte sig intill mig längst bak i bussen.

Den ena var mörk lång och ganska smal, men hon hade fantastiska ben som syntes tydligt när hennes slits på kjolen gled upp.

Den andra tjejen som var ljus, ganska kort och lite mullig, hade tajta jeans och en mycket uppknäppt blus, satt närmast mig. Jag luta mig bakåt och såg ett par stora fasta bröst med styva vårtor som stod rätt ut.

Satt i denna ställning ett tag och fantiserade om hur det skulle vara att ligga och mysa mellan dom rattarna, medan min kuk växte betydligt.

Plötsligt började den mörka tjejen skratta ganska högt, stötte till sin kompis och sa:

Kolla in den där grabben har mens.

Den ljusa tjejen började också skratta, jag blev pionröd i ansiktet, jag hade alldeles glömt bort min vinfläck när jag satt och drömde.

Den ljusa tjejen vände efter några sekunders ytterligare skratt, sig mot mig.

-Nej, förlåt att vi skrattade men det såg så komiskt ut att jag inte kunde låta bli.

-Jaså du tycker det du, svarade jag surt.

-Du har spillt vin där va, sa den mörka.

-Just det, kom det ännu surare från mig.

-Jag tycker synd om killen, sa den ljusa bruden till sin kompis. Tycker inte du att vi skall försöka få honom på bättre humör? Vad sägs om att vi tvättar dina brallor medan du tar en fika och lyssnar till lite juste musik grabben?

-Jj…ja…tack, sa jag helt överraskad.

Vi småpratade om allt möjligt en stund, den ljusa hette Eva och den mörka Pia. Dom gick i gymnasiet sista året och var klasskompisar. Vi gick av bussen och in på en tvärgata där Eva bodde.

-Jag sover över hos dig, jag orkar inte åka hem, sa Pia.

-Visst, svarade Eva och blinkade åt Pia.

När vi kom in tog Pia hand om mina byxor medan Eva fixade fika. Jag fick i uppgift att sätta på någon bra skiva, och slog mig ner i vardagsrummet som var det enda förutom köket. Där fanns en soffgrupp samt en bred dubbelsäng i en sovalkov. Kaffet dukades fram även några mackor, sådant smakar ju toppen sådär på småtimmarna.

Vi hade ganska trevligt men jag hade nu bara en sak i tankarna. Att få knulla bägge två samtidigt, en sak som jag aldrig varit med om tidigare. Dessutom hade Eva sagt att jag kunde sova över eftersom mina byxor inte skulle hinna torka.

-Nej nu är jag trött på den här discomusiken, sa Eva och satte på en lugn skiva med någon negress med en mycket sexig röst. Du Per skulle du vilja säga vem som har de snygga benen av oss, fortsatte hon. Jag fick inte fram något svar.

Eva började sakta kränga av sig jeansen i takt med musiken, medan Pia ställde sig bakom henne och gav henne lite hjälp. Sen var det Pias tur Eva knäppte upp kjolen åt henne och smekte henne sakta över benen ända upp till musen som syntes tydligt genom hennes ljusgula trosor.

Jag satt bara och dreglade, måste skärpa mig nu för att hänga med.

-Nåå, vad tycks grabben, sa Eva.

Jag ville ju inte såra Eva men Pias ben var faktiskt mycket sexigare dessutom hade hon mörka strumpor.

-Kanske att dina är lite snyggare, svarade jag och tittade på Pias ben.

-Det var ingen nyhet, kom det från Pia lite överlägset hon började samtidigt sakta smeka av sig strumporna.

Eva började dra av sig sin blus och ett par som sagt mycket stora och välformade bröst tittade ut i sin fulla prakt, sen drog hon av Pia hennes tröja. Pia hade små toppiga bröst lite strutformade men stora härliga bröstvårtor som var mycket styva.

-Mmm…Du har finast bröst Eva, sa jag uppriktigt.

-Nu vill vi se på dig, sa Pia

Jag reste mig. Sakta knäppte jag upp skjortan och lät den falla till golvet, längre hann jag inte förrän Eva var på mina kalsonger, drog ner dem och började slicka min kuk som en godisklubba.

Jag stönade till av välbehag, satsen kom nästan med detsamma. Hon tog allt i munnen och svalde.

-Så synd nu får vi underhålla oss själva, sa Pia.

Hon började smeka Eva och drog ner henne i sängen, Pia smekte av Eva trosorna. Kysste och slickade henne över hela hennes kropp. Eva smekte nu själv sina bröst högt stönande.

Jag hade tagit en cigarett för att samla nya krafter. Kände att det började pirra i kuken igen. Fimpade och tog några raska steg mot sängen.

Jag trängde in bakifrån i Pia medan hon fortfarande slickade Eva.

-Jag vill sitta på dig, stönade Pia.

Jag lade mig tillrätta på rygg och Pia stoppade in kuken. Men juckade nu våldsamt. Det var nära, förstod jag.

Med en tung suck föll hon ihop på mig, Eva ville nu ha samma behandling så hon drog undan Pia och satte sig tillrätta. Hennes fitta var sjöblöt. Jag riktigt kände hur det rann runt min pung.

-Nu vill jag ha dig bakifrån, stönade jag.

Det var skönare så eftersom att det nu var jag som kunde bestämma takten. Eva lät betydligt mer än Pia, hon stönade högt.

Till slut kom ett skrik från henne och vi föll tillsammans på sidan. Det hade ännu inte gått för mig, så när Pia sa ”samma för mig” och ställde sig på alla fyra var jag inte sen i vändningarna. Nu gick det för henne och mig samtidigt.

Efteråt tog vi en cigarett och snackade lite alla tre. Somnade sen allihop trötta och nöjda. När jag vaknade vid elvatiden låg jag ensam i en stor säng och undrade för några sekunder var jag befann mig, innan jag mindes den underbara natten. Jag tog en dusch drog på mig kläderna fast byxorna fortfarande var blöta. Men fläcken var nästan helt utplånad.

På en lapp på köksbordet stod:

”Vi har gått till plugget. Ta en kopp te om du vill. Tack för i natt men hör inte av dig för vi har fast sällskap båda två. Hälsningar Pia och Eva”.

Jag tog bussen hem och bytte kläder innan jag själv gick till jobbet.

Såg en gång Eva på stan efter ett par veckor, hälsade men hon gjorde inte en min av att känna igen mig.

Fler sexnoveller.

sexig novell