0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

            Sexiga noveller - Kissa skönt ute i naturen

Sexiga noveller - VÅDAN AV ATT KISSA BLAND LINGONRIS…

Jag och min man hade hyrt ett sommartorp i Hälsingeskogarna några mil norr om Bollnäs. Under långa, ensamma dagar med min lilla två åriga dotter, medan min man var på sitt kontor i Bollnäs, passade jag på att fylla vinterförrådet av det skogarna bjöd.

Klockan hade passerat två och min dotter sov middag i torpet bara några hundra meter bort. Mitt uppe i allt svamp- och bärplockandet kände jag mig kissnödig. Här fanns ingen att dölja sig för, så jag hukade mig med kjolen kring stjärten och ett fast grepp om trosorna mellan benen.

Jag satt kvar hukande, medan jag ur blusens djup tog fram ett medhavt stycke toalettpapper. Jag lät en flik av papperet glida in mellan de upp kissade, stora blygdläpparna, som hängde ner något under stjärten.

I samma ögonblick som jag hade bestämt mig för att resa på mig hörde jag en mörk och mumlande men fullt tydlig order bakifrån.

-Sitt kvar, min skönhet! En så skön bakdel förtjänar att beundras ännu en stund!

Jag fick en smärre chock, som förvirrade mig men samtidigt gav mig en underlig upphetsning i vetskapen om att en man observerat min lilla akt.

Jag satt kvar på huk väntande, ur stånd att röra mig. Mannen bakom mig tog några prasslande steg i blåbärsriset bakom mig. Han satte sig på knä bakom mig och fångade upp mina stjärthalvor i ett par väldiga nävar. Jag ryste till av obehag och vällust om vartannat.

-Gör med mig vad ni vill men gör mig inte illa, sa jag nästan gråtande och gled långsamt ner på knä och armbågar.

Mellan mina armar kunde jag bevittna, hur mannen strök ner byxorna över låren visande ett präktigt stånd.

Jag hisnade inför vad jag såg uppenbara sig mellan mina ben och när ollonet petade mig i stjärten gjorde jag en ansats för att fly, men mannen lutade sig tungt över min rygg och fattade ett starkt grepp om mina axlar, vilket gjorde varje tanke på flykt orimlig.

Mannen drog upp min blus ur kjolen. Tungt hävande sig över ryggen på mig sköt han upp sina väldiga nävar under blusen och fick ett par kraftiga grepp om mina behålösa bröst.

Han kramade brösten vällustigt grymt i sina händer, samtidigt som han lät lemmen vila i min mus springa. Lemmen tryckte mot min fitta, samtidigt som den visade sig i hela sin längd för mig, där jag låg och beskådade ”skådespelet” mellan mina armar med full utsikt över mitt sköte.

-Din lilla hynda! väste mannen. Nu tror fan att du håller på att kåta till! Ta dig en redig blick på den här bålde riddaren och led fram honom till kalaset!

Jag vågade inte annat än lyda. Jag lutade mig något över på vänster armbåge och stack in högra armen under magen ner mellan benen och fångade upp den tjocka lemmen i min hand. Med ett försiktigt grepp om lemmen förde jag in den mellan benen. Mannen stötte hårt med sin lem, så att min ovalformade slidmynning spändes upp smärtsamt. Men samtidigt hade jag börjat kåta till, trots att situationen var motbjudande på samma gång. Mannen kände väl samtidigt att jag var kåt. Med våldsam kraft körde han in lemmen mellan mina blygdläppar in i min vid det här laget smörvåta fitta.

Så drog han ut lemmen tills bara ollonet hade kontakt med slidmynningens yttre del,

Varpå han åter pressade sig in i den trånga fittan. Kuken kom och gick med en pistongs kraft och tempo, och jag kunde inte annat än ryckas med.

Jag började krysta med höfter och stjärt, mjölkade med fittan. Så började det krama sig i magen på mig. Jag kastade mig av och an, det böljade genom mig. Jag kastade med huvudet och skrek, samtidigt som jag vaknade med ett ryck. Det hela hade varit en dröm!

Glöm inte våra andra heta sexnoveller.

sexiga noveller