0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

               Sexiga romaner - Hans händer överallt

Sexiga romaner - HANS HÄNDER FANNS ÖVERALLT!

Sexiga romaner kan vara en upphetsande början på kvällen. Sexiga romaner från svenska läsare

På kvällen, den första dagen, satt jag och min rumskamrat i vårt rum på hotellet och gjorde oss i ordning för kvällens utsvävningar. Vi hade tågluffat till Wien och vi tänkte stanna där i någon vecka. Det fanns gott om snygga unga österrikare runt omkring hotellet, och eftersom vi var unga svenska blondiner så var det nästan bara att välja och vraka.

Jag och Eva hade åkt på semester för att vila upp oss efter en jobbig skolsäsong, för att roa oss riktigt. Nu stod vi alltså och sminkade oss och gjorde oss riktigt attraktiva.

När vi var färdiga, gick vi ner för hotelltrappan och ut i den friska luften. Det låg ett diskotek neråt gatan och dit styrde vi våra steg.

Nästan omedelbart när vi kom in genom dörren såg jag honom. Killen som jag ville ha för kvällen. Han var lång och mörk och han stod lutad mot baren.

När vi kom in så tittade han på mig, först uppifrån och sedan ner. Det var den snyggaste kille jag någonsin hade sett. Han vinkade åt mig och jag gick närmare. Han sade något obegripligt på sin dialekt och satte ner ett glas framför mig. Han förstod att jag inte förstod honom för han sade ingenting mer, utan bara tittade på mig och log.

Han hade underbara svartbruna ögon, som man bara drunknade i. Efter en stund gjorde han tecken åt mig att vi skulle gå. Han log åt mig och sträckte ut sin hand. Jag tog den och följde med.

Jag fick en sådan konstig känsla i maggropen och knäna. Vad var det egentligen som jag hade gett mig in på? Att följa med en vilt främmande karl var inte vad jag brukade göra.

Han gick långsammare nu och försiktigt lade sin arm runt mina axlar.

Var inte detta det som jag hade längtat efter när jag först såg honom? Jag smög in min arm in runt hans midja och då tittade han på mig och skrattade. Jag skrattade tillbaka och kände hur det hettade till mellan mina ben.

Han stannade framför ett litet hus och tog upp sina nycklar och låste upp, och vi gick in.

Medan han hängde av sig sin jacka, gick jag fram till ett fönster och tittade ut. Han kom upp bakom mig och lade försiktigt sina händer på mina armar.

Jag vände mig snabbt om, och han stod alldeles inpå mig. Hans händer gled ner till min midja och han drog mig närmare intill sig och kysste mig. Jag besvarade hans kyss hett och våra tungor lekte med varandra.

Hans händer gled innanför min blus och upp mot mina bröst. Han tog tag om dem och kramade dem. Då kände jag hur mina trosor blev alldeles blöta av min upphetsning. Han klädde av mig min slipover och knäppte upp min blus. Han höll mig tätt intill sig och kysste mig hårt.

Jag kunde känna hans kuk streta ut innanför hans byxor. Jag knäppte upp hans byxknapp och drog ner gylfen, och släppte byxorna på golvet. Hans händer trevade sig till min kjolknäppning.

Vid det här laget var jag så kåt så att jag knäppte upp kjolen själv. Han tog av sig sin tröja och skjorta. Där stod vi i bara underbyxorna och kramade och kysste varandra hett och intensivt.

Hans händer gled in under mina trosor och han tog tag om mina skinkor och knådade dem.

Jag lät mina händer smeka utanför hans kalsonger som putade stelt ut.

Han andades häftigare nu. Han tog min hand och ledde in mig i sovrummet. Han hade en stor dubbelsäng och över den välte han mig och sig själv ovanpå. Han tog av mig trosorna och jag lyfte stjärten så att det skulle gå lättare. Han drog också snabbt av sig sina kalsonger. Hans kuk stod rakt upp, röd och ådrig. Jag drog några tag över förhuden och då stönade han.

Hans hand trevade sig in mellan mina lår och in i den genomblöta härligheten. Han smekte min clitoris fram och tillbaka. Till slut kunde varken han eller jag hålla oss längre.

Jag vände på mig, så att jag kom att ligga på mage under honom. Jag lyfte stjärten så att han lättare skulle komma åt. Han lade sig tungt över mig och lät sin kuk nosa lite i fitta hålet först.

Sedan tryckte han in den bultande röda knölpåken hårt i fittan och den gick till botten i ett skjut.

Han började rida mig som besatt och jag njöt av att känna hans stora kuk ränna ut och in i min slemmigt blöta fitta. Han stönade och flåsade och med ett högt stönande kände jag hur min fitta fylldes med hans heta sperma.

Just då gick det även för mig och jag sköt upp stjärten mot honom och ropade högt. Det var svindlande dövande härligt. Efteråt lade vi oss för att vila.

Senare kände jag hans hand treva sig ner till mina lår och han smekte dem på ett raffinerat sätt som gjorde mig alldeles mjuk i benen. Vad som sedan hände är en annan historia.

Vi låg med varandra fyra gånger till den natten, så man kan ju säga att första kvällen var lyckad…

Sexiga romaner från Svenska läsare

Fler sexiga romaner.

Sexiga romaner bygger upp kåtheten sakta men säkert.

Glöm inte våra Sexleksaker.

sexiga romaner