0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                    Upphetsande sköna sexnoveller

Sexnoveller - SEXIGT ÄVENTYR I AMERIKA

Jag vaknar denna min första morgon tillsammans med min kaliforniska tjej som jag såg för första gången i går kväll när jag ankom till flygplatsen i Sacramento, jag hade känt Henne i drygt 4 månader sen jag träffade Henne på ICQ, och nu har vi legat i samma säng och snart ska vi utforska varandras kroppar för första gången.

Jag vänder mig mot Henne och ser att Hon också är vaken så jag säger ”good morning”, kysser Henne samtidigt som jag smeker Hennes bröst, Hon suckar och trevar efter min mandom. Jag släpper med viss möda Hennes tunga med mina läppar och börjar istället slicka och suga Hennes underbara bröst. Hon stönar och börjar smeka sig mellan benen. Jag kryper ner mellan Hennes lår och särar lite försiktigt på Hennes blygdläppar och börjar slicka på Hennes klitoris, först sakta, sedan snabbare.

Hon stönar och ber om mer och snabbare. Jag slickar för kung och fosterland, så tungan nästan domnar. Samt för in ett finger i Hennes underbara våta fitta och leker lite försiktigt fram och tillbaka.

Hon stönar och suckar och säger till mig att det snart går det för Henne. Uppmuntrad av Hennes ord slickar jag på och Hon skriker ut sin orgasm.

När Hon har hämtat sig tar Hon tag i min kuk och börjar slicka runt mitt ollon och helt plötsligt har Hon fått in hela min mandom i munnen. Åh, vilken kvinna! Hon suger som en gudinna!

Med en kraftansträngning lyckas jag hålla mig ett tag till, det är ju så gudomligt skönt när Hon omväxlande tar min kuk långt ner i halsen för att sedan virvla med sin tunga runt mitt ollon, men så känner jag att jag inte klarar mera och säger det till Henne.

Då fördubblar Hon sina ansträngningar jag sprutar hejvilt i Hennes mun och Hon lyckas inte med att svälja allt, utan det rinner sperma ner för Hennes haka.

Nu är det äntligen dags att få känna Hennes härliga våta fitta runt min stenhårda kuk. Hon sätter sig gränsle över mig och sänker sakta ner sin fitta över min kuk.

Visst har Hon en trång skön fitta. Hon börjar rida, först sakta sedan allt fortare och Hon smeker sina stora bröst. Efter en stund byter vi ställning och Hon ställer sig på alla fyra. Jag trycker in kuken i Hennes härliga fitta, tar tag om Hennes höfter och börjar stöta. Gud, vad skön fitta Hon har! Vi stönar ikapp och så skriker Hon ut sin andra orgasm.

Jag tar det lugnt ett tag och låter Henne hämta sig, sen är vi igång igen och leker kaniner. Jag känner att det snart är dags för mig igen och det säger jag högt.

-Cum baby cum! Säger Hon.

Jag pumpar för allt jag är värd och kommer och sprutar Hennes sköna fitta full. När vi hämtat oss så går vi till duschen. Vi är fortfarande kåta och Hon ställer sig mot väggen och jag tränger än en gång in i Henne, pumpar på medan det varma vattnet strilar över våra kroppar.

Vi knullar som besatta och till slut kommer Hon igen och Hennes ryckande pulserande fitta gör att jag inte kan hålla mig längre, utan sprutar Hennes fitta full igen. Bättre sex än vad några Sexleksaker kan åstakomma.

Vi duschar färdigt, frukosten väntar och jag börjar bli rejält hungrig nu efter allt arbete. Snart har vi ju sightseeing att företa, men jag garanterar att sängen väntat otåligt på oss tills vi återkommer… Sexnoveller - För er som vill njuta en stund.

Fler sexnoveller.

sexnoveller