0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                 Skön sex - Jag kände hur den växte

Skön sex - En härlig sexnovell

JAG KÄNDE HUR DEN VÄXTE…

Detta hände mig en dag i september. Jag hade just flyttat in i en egen lägenhet. När jag skulle hälla i badvatten i badkaret så lossnade en kran och vattnet sprutade rakt ut.

Jag skyndade mig att ringa en rörmokare, och som tur var fick jag tag på en som kunde komma med en gång. Medan jag väntade tog jag på mig morgonrocken och började lägga ut trasor på golvet så det inte skulle rinna ut över tröskeln.

Efter ca 10 minuter kom han. Jag öppnade dörren och visade honom in till badrummet.

Han satte genast i gång med den trasiga kranen och medan han jobbade stod jag i dörren och bara tittade. Jag tänkte att den här killen kan jag bara inte släppa, utan att få bekanta mig närmare med. Så jag frågade om jag fick bjuda honom på en kopp kaffe. Han vände sig om och tittade mig rakt in i ögonen en lång stund, så log han och tackade ja på mitt förslag.

Oh, vilket leende! Det fick hela min kropp att rysa. Jag skyndade ut i köket och fixade kaffet. När han var klar med badrummet kom han och satte sig vid bordet.

När vi satt där med var sin kopp berättade han att han hette Leif och var 24 år och hade just flyttat ifrån Borlänge och hit till staden. När vi snackat en stund sa han att han kunde hjälpa mig att torka upp allt vatten på golvet.

Jag sa till honom att han inte behövde men han sa att han ändå slutat för dagen och allt blir mycket roligare bara man är två. Sagt och gjort. Vi började torka på golvet och plötsligt ”råkade” jag stöta till honom.

Han ryckte till som om han bränt sig. Plötsligt satt vi mitt på golvet och kysstes. Jag kände hans händer innanför min morgonrock. Han smekte mina bröst.

Jag smekte av honom hans kläder och nu var vi helt nakna båda två. Han lade varsamt ner mig på golvet och började kyssa hela min kropp. Ansiktet, halsen, brösten, magen och slutligen dit jag längtade efter att han skulle komma.

Han lät tungan svepa lätt över klitoris. Nu var jag redan så kåt så jag vred mig mot hans ansikte. Efter en stund slutade han och jag skrek:

-Knulla mig. Han kom över mig och lät kuken sakta glida in. Så började han jucka. Först sakta sedan snabbare och snabbare och jag var inte sen att jucka emot.

Efter en liten stund förenades vi i en underbar orgasm. Efteråt låg vi och kelade en stund sedan gick vi in i sovrummet och la oss i min säng.

Han bad mig suga hans kuk och det gjorde jag gärna. Genast kände jag hur kuken växte och blev styvare i min mun.

Efter en stund stönade han: Sluta innan det går för mig. Nu är det min tur. Då la han mig på rygg, jag särade på benen och han körde in kuken i hela dess längd på en gång.

Vi juckade som besatta då gick det för mig ännu en gång. Men han var inte klar. Jag ställde mig på alla fyra så tog han mig bakifrån samtidigt som han smekte min klitoris. Snacka om skön sex.

När det gick för oss skrek jag ut min njutning och vi sjönk utmattade ihop på sängen.

Vi låg och vilade oss en stund sen sa han att han måste gå. När han gått tog jag mitt något försenade bad. Leif träffade jag aldrig mer. Men om du känner igen dig så bara kom. Jag väntar på dig.

För skön sex är det bäst att du tittar in på vår apoteks sida med lusthöjande medel

Se alla våra härliga Sexleksaker

skön sex