0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                Stora staken - Vi närmade oss orgasm

Stora staken - VI BRAKADE IVÄG MOT ORGASMEN!

Jag hade varit ihop med honom för ett år sedan. Vi hade haft det kul tillsammans, men när han ville ligga med mig, ville jag inte. Jag kände mig inte mogen och var rädd att förstöra vänskapen. Så det blev att han lessnade på mig och gjorde slut.

När jag sedan fick se honom på en fest i somras, visste jag att jag gillade honom fortfarande. Jag gick fram till honom och började snacka. Efter en stund undrade han om vi inte skulle dansa. Därefter var vi ihop hela kvällen

Någon timma innan festen var slut, undrade han om inte vi skulle gå ut ett tag. Visst ville jag det, så vi traskade iväg. Först gick vi längs en väg, sedan vek vi av in i en hage som låg lite avsides till.

Vi stod ett tag och kysstes och efter en stund började han smeka mig över brösten. När han sedan frågade om jag inte var rädd den här gången, svarade jag att jag hemskt gärna ville.

Jag kysste honom och sedan hjälptes vi åt att klä av varandra. Vi la oss på gräset och han kysste mig överallt och nafsade mig på brösten. Det var ljuvligt…

Jag tog hans stora stake och höll den i mina händer medan jag beundrade den, drog sakta av förhuden och runkade några gånger och såg att han njöt av det.

Han drog sig ur mitt grepp och började slicka mig i springan, runt, runt och allt snabbare. Jag tror aldrig att jag varit med om något skönare. Jag kunde inte hålla mig utan fick en härlig orgasm.

Sedan stötte han kuken i mig och började jucka. Känslan var obeskrivlig. Till slut brakade vi iväg i en gemensam orgasm.

-Inte visste jag att du kunde sånt här, skrattade han efteråt. Gick du en snabbkurs före festen?

-Nej, men jag fick den nu, svarade jag

Efter den kvällen blev det vi i några härliga veckor. Sedan lämnade han mig för en annan tjej. Jag hittade en annan kille så småningom, som är minst lika fin. Men jag ska aldrig glömma han som tog min oskuld.

Fler sexnoveller

Glöm inte våra Sexleksaker

En härlig sexblogg.

stora staken