0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Sexleksaker | Kategorier

Bästsäljare

                                    Våt i fittan

Våt i fittan - DRÖMMAR OM MUCK OCH JUCK!

Det är fredagskväll. Jag är nybadad och fräsch. Jag väntar bara på att du ska komma hem. Du kommer, är lite trött. Kliver in i duschen meddetsamma. Du kommer ut, sätter på tv:n så klart. Jag är besviken, vill ju helst krypa i säng och känna dina händer på min kropp. Och att du åter ska tända på mig.

Men det dröjer. Du ser på tv och käkar något. Å, så är det äntligen läggdags. Tv:n slår du av. Jag lägger huvudet på din arm. Vi pratar lite, men ligger alldeles stilla. Det är så skönt att känna våra halvnakna kroppar mot varandra. Du doftar så gott.

Sen börjar du sakta smeka mig. Det går stötar i mig. Du drar ner mina trosor. Du smeker och kysser mig överallt. Men du rör inte mitt känsligaste ställe. Du låter dina läppar vandra över min kropp. Din tunga letar sig ner mellan mina ben. Det är underbart. Du leker med mig tills jag verkligen är på bristningsgränsen.

Sen vilar vi ett tag. Bara ligger och kramas. Så börjar jag sakta smeka dig. Jag kramar, kysser ditt härligaste ställe. Sen kan vi bara inte hålla oss längre. Du tränger sakta in i mig. Du trycker på hårt, hårt. Det är härligt. Snart känner jag hur det börjar pirra långt nere i tårna. Då väntar vi ett tag.

Sen kan vi inte hålla oss längre. Jag känner att jag är på väg. Och det är en känsla som inte kan beskrivas. Jag stönar av vällust. Samtidigt känner jag hur du kommer. Jag blir alldeles varm.

Vi ligger stilla ett tag. Du glider sakta ur mig. Sen ligger vi bara och kramar varandra en lång stund. Och talar om hur mycket vi älskar varandra.

Jag önskar faktiskt att det vore fredag varje dag. Men snart ät det muck. Och då får jag rå om dig varje dag.

Härliga Sexleksaker.

Fler heta noveller.

våt i fittan