Kategori: Med pung

Det finns 35 produkter.

Visar 1-35 av 35 objekt

Med pung

grottan malmö

                 

                                    Dildos med pung - För härligare sex

Komplett Dildo Guide

Denna nyligen uppdaterade, praktiska dildo shoppingguide beskriver de olika dildos så att du kan göra ett bättre val och känna dig trygg med ditt köp.

Se alla dildos.

Ultra Realistic Dildo med kulor

Den realistiska dildon är tänkt att återskapa känslan av äkta samlag. Ju mer realistiskt du går desto högre blir priset, men du får verkligen vad du betalar för. Några av de avancerade modellerna ser så äkta ut och brukar gjutas direkt från en errigerad penis för att perfekt fånga varje detalj, hudfärgad och finskulpterad.

Dessa perfekta penisar är vanligen skapade med ett tätt, smidigt gummimaterial eller silikon som känns som en solid penis med en smidig känsla av äkta hud. De flesta har detaljer och ett realistiskt huvud, för de människor som behöver det mest realistiska utseendet och kräver en mycket äkta känsla.

Dildos med pung

Ofta lägger det till yttre stimulans när du tränger in, vilket gör att du kan njuta av din sexuella fantasi. Tänk på när du har sex, tänk dig att älsklingens kulor slår på dina kinder och inre lår.

Dildos med pung är lättare att använda eftersom testiklarna vanligtvis är stora och fasta och passar bra i din (eller din partners) hand, vilket gör dem till ett bra handtag för bättre manövrering.

Dildos Utan pung

Dildos utan kulor är bättre för kvinnor som har mindre händer, eftersom de är enklare att hålla och är mindre i vägen.

Om du gillar att få en smidig penetration så djupt du vill, är den här dildon det perfekta valet för dig. De är enklare att manövrera eftersom basen är frånvarande. De tar också upp mindre utrymme och är lättare att stoppa undan, ett mer diskret alternativ.


Glas Dildos

Glasdildos är förmodligen den mest eleganta och stilfulla av sexleksaker. Det finns så många bra egenskaper, inklusive förmågan att behålla temperaturen och den sömlösa, icke porösa ytan.

Glas leksaker är gjorda av Pyrex, som är splittring och sprickbeständig, och diskmaskins säker. När det gäller rengöring är glaset mycket lätt att underhålla. Du kan enkelt skölja av när du är klar eller sterilisera den i varmt vatten.

Glas kan placeras i frysen i några minuter, för en erotisk, stimulerande upplevelse. Du behöver inte alltid glidmedel med dessa eftersom din naturliga fuktighet räcker.

DubbelDildos

Dubbel dildos har ett avsmalnande huvud i båda ändarna. Det vanligaste materialet är silikon eller gelé eftersom det här är de 2 mjukaste texturerna. Ett av de mest populära valen för lesbiska eller bisexuella kvinnor av uppenbara skäl - båda damerna kan uppleva påtryckningar samtidigt. Dubbeldildos låter dig helt enkelt använda din kreativitet och fantasi.


Dildos med sugkopp

Dessa dildos är perfekta för vuxna som älskar en liten kinky lek. De fästes på en stol, golvet eller till och med badkarets kant!
De sitter bra på väggen eller köksbordet om du känner dig extra lekfull!

Se våra nyheter och andra Sexleksaker.