Kategori: Utan pung

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt

Utan pung

dildos utan pung

                        Dildos utan kulor - För er som vill njuta gränslöst

Introduktion till dildo

Innan vi går vidare märker ni att vi använder orden "dildos" och "dong" utbytbart genom hela denna guide. Det är ingen skillnad, det hänvisar båda till en enhet som kan införas antingen vaginalt eller analt (eller båda) för att ge sexuell stimulans. Men om du vill bli teknisk, är dildos avsedda att se ut som en riktig penis. Detta är ett sätt att hetta upp stämningen med din partner, visa hur du föredrar att penetreras och sedan låt hen få en runda. Du kan använda en dubbeldildo för dubbel njutning och till och med köpa ett vibrerande alternativ för att göra tillvaron snabbare. Om du leker ensam kan dildos användas för att replikera en mänsklig penis eller du kan använda en dubbeldildo för att uppleva anal och vaginal penetration samtidigt. Det finns oändliga användningsområden, oändliga stilar och ett stort antal olika dildos på marknaden för varje enskild lust.

dildos utan kulor

Vuxna känner igen en dildo som de vanligaste Sexleksaker, de vet att de alla är samma sak, men det är långt ifrån sanningen. Kvinnor som aldrig har använt en dildo kan bli förvånad över några skillnader och hur de påverkar hennes lust. Det viktigaste sättet att skilja dildos på är att klassificera dem med testiklar och de utan testiklar.

Dildos utan kulor för en njutningsfull stund

Dildos utan kulor kan vara svårare att använda än en dildo med pung, speciellt om du råkat få mycket glidmedel på händerna. Dessa finns i ett stort urval med många variationer såsom färg och form - storlek.