dildos

                         Dildo - För en skön stund

Våra dildo liknande penisar är utformade för att de ska likna den riktiga varan så mycket som möjligt. Vi har dildo med eller utan kulor, vibrerande dildo och vanliga enklare. Dildo finns i alla tänkbara former, färger och storlekar, vi har ett brett utbud av sådana så du ska kunna hitta vad so...

dildos

                         Dildo - För en skön stund

Våra dildo liknande penisar är utformade för att de ska likna den riktiga varan så mycket som möjligt. Vi har dildo med eller utan kulor, vibrerande dildo och vanliga enklare. Dildo finns i alla tänkbara former, färger och storlekar, vi har ett brett utbud av sådana så du ska kunna hitta vad som passar just dig.

Välja rätt Dildo

När du letar efter en dildo till dig, hittar du ett brett utbud av olika former, storlekar och typer. Det enda viktiga är att välja en som passar dina behov och önskemål.

Om du föredrar hård stimulering, väljer du en dildo i glas, stål eller andra hårda alternativ. Om du behöver extra känsla, så vill du ha något som vibrerar. Om du gillar känslan av att bli uppfylld, använd en större eller uppblåsbara. En intressant studie visade att de flesta dongar som säljs handlar om den genomsnittliga storleken på en mans penis, vilket tyder på att medelstorleken är vad de flesta kvinnor letar efter. Om du vill ha klitoris stimulering under penetrationen väljer du en Rabbitvibrator. Som alltid så behövs glidmedel av bra kvalitet vid all användning av Sexleksaker.

Se våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.

grottan malmö

Läs mer
Utan pung Det finns 14 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 14 artiklar